2pati1baby 2Meyve- durmuo 🤦♀️ Gündüz başka gece başka durmuo 😅🧿 gece zaten uyku yok mide yanmasından hayırlısı bakalım
Dorukkusumm 2Meyve- bel ve sırt ağrısı, nefesim kesiliyor, bedenime sığamıyor gibiyim inanılmaz şiş hissediyorum patlıcam sanki. Allah ım yardım et diye her gece ağlıyorum.
ronii47 2Meyve- 32+5 artık zorlanıyorum. Nefes zorlukları. Sırt ağrısı. Hareketlerim kısıtlı artık. Göbek aldı başını gidiyor 😂. Ve sanki yavaştan ödem oluşuyor
Cerennceren 2Meyve- Kasık agrilariniz oluyor muu kızlar 30 haftalığım ara ara oluyor iğne batmasi gibi
Seydo54 Cerennceren o igne batmalari bende gecen gun oldu iki gundur yok, ama korkmadim degil dogurcam glb dedim yatarken degilde ayaktayken batmalati cok hissettim
oykucimen Bazen kendımı ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum. Ne yesem su bile içsem midem yanıyor. Bebek aşırı hareketli ne gece ne gündüz durmuyor maşallah 🙃💙🧿 hergün kusmaktan artık çok yoruldum. Sanki 1 yıldır hamileyim 🙃
Gulsengulsen 2Meyve- zor taşıyorum bel ağrısı . bebek hareket ettikçe oraöda buramda sızılarrr bazen nefesim kesiliyor gibi. Bir de mide şikayetimin artması. Sürekli tuvalete gitmek.. Sağlıkla doğsun da bunlar da geçecek inşallah. 31 haftalıkolduk bklm 37 38 de npcammm
babymomy12 2Meyve- bel ağrıları, uykusuz geceler 🤦🏻♀️ göbeğim o kadar geriliyor ki asla rahat oturup kalkamıyorum patlayacak gibiyim kasık ağrılarım arttı 🥲 sağ salim gelsin inşallah katlanıcaz 🍀
35-altinkalp Cerennceren evet gün içinde baya sert oluyor karnım. Bunun dışında soldan kaburga ve sırt ağrısı tuvaletten çıkamama arada mide yanmaları 🥴 Allah kolaylık versin hepimize
babymomy12 Cerennceren evet karnım komple özellikle yanlarım çok sert oluyor 🤦🏻♀️ nasıl çatlamıyorum hayret ediyorum çok şükür tabi 😂
Sevinc_musti Cerennceren merhaba bizde 30+4 sertleşme oluyor ve hareketlerim kısıtlandı artık çok çabuk yoruluyorum geceleri sırt ayak ağrılarım ve kasılmalarım var uyuyamıyorum o yüzden gündüzleri sürekli uyku modundayım çok acıkıyorum ve mide yanmam var 🥲
Cerennceren 35-altinkalp Amiin gercekten çok zorlu bir süreç sonunda Çektiğimiz bütün ağrıyi siziyi unutmak nasip olsun 🙏
Betulhdvrd 2Meyve- gece sırt ağrıları, yatakta dönememe, gündüz pek bir sıkıntım yok çok şükür sadece hareket kısıtlılığı var. Arada bir burnum kanıyor hafif. Birkaç gündür sadece nezle olduğum için zorlanıyorum
Ovgusss 2Meyve- 32+2 Sırtım çok ağrıyor nefesim bana yetmiyor sanki 😣 bebek baş aşağı pozisyona girmiş habire çişim geldi sanıyorum baskı oluyo sürekli Sanki zaman geçmiyor 😢😢
babymomy12 Ovgusss benim de öyle kafa kasık tarafımda ayaklar mide tarafımda sürekli midem ağzıma geliyor 🤣
Ovgusss 2Meyve- yaaa annişler gece uyuyabiliyor musunuz ben işten erken ayrıldım biraz bebek öncesi uyurum dinlenirim diye ama gram uyuyamıyorum 😣😣😣
babymomy12 Ovgusss evet evet ama milletin ağzı var ki daha dur o zamanlar yeni geliyor diyorlar sağolsunlar 🥲🙄 31 im bu arada