Bebegimizolsun 1991c bilmiyorum inan bize hep kesin dönmez dediler,özel hastane dese belki para için sezeryan yapma için diye düşünürdük ama devlette farklı farklı doktorlar söyledi hep Bebeğim baştan beri öyle yerleşmiş öyle demişlerdi döndü ama
Yazelerva Songulars13 sakın öyle birşey yapmayın. Devlet hast.sezeryandan sonra normal yaptırmıyor. İstanbul’da 1 hastane var sadece. Facebook da ssvd grubu var oraya katılıp post açabilirsiniz. Hangi ildeyseniz yardımcı olurlar mutlaka
monagra Yazelerva hiç kimse sezaryenden sonra normal yaptırmıyor, sebebi ise hastaneler değil biraz araştırmanızı öneririm kendi bedeninize bu kadar yabancı olmayın lütfen
monagra Bebegimizolsun yahu olur mu öyle şey neden kötü olsun ya annem dahil tüm sükalem sezaryen neden korkuluyor bu kadar ertesi gün ayağa kalkılanıyır diye mi? Çok mu lazım kalkmak acaba gerçekten ya şaka gibi neden ertesi günü düşüneyim ki banane çocuğum sağlıklı mı sağlıklı, boşver yat
monagra Yazelerva sezaryen bir doğum şekli değildir diyerek bize çok engin tıp bilgileri vermişsiniz tebrik ederim, hiç kitap vs karıştırdınız mı hayatınızda acaba ya da banu çiftçi’yi de mi takip etmiyorsunuz şaka gibisiniz ben doktor çocuğuyum yazdığınız şey çok yanlış
Balbebek012 Bebegimizolsun o zaman hiç zorlama kendini mesela ben sezaryen den aşırı korkuyorum 2.hamileliğim ve normal doğum için uğraşacağım kendimi normale hazır hissediyorum sen de kendini nasıl hissediyorsan öyle yap ❤
Dlkk44 Sahnedekimadam canım çikolata kisti kaç cm nasıl hamile kaldın biraz bahseder misin geçen hafta öğrendim pco da var ne yapmam gerekiyor
Sahnedekimadam Dlkk44 Sol 10 sağ 6 cm ekstra bir şey yapmadım canım düzenli regl oluyordum zaten .. ne pcos ne kist gebeliğe engel değil 🥰
Mervesya Bebegimizolsun neden normali yapamasun vucudunuz bunun icin ozel yaratiliyor Rabbim tarafindan siz kadinsiniz guclusunuz ve vucudunuz buna uygun. Sezeryan iyiki var bizi bebegimizle son anda saglikla kavusturan bi dogum sekli ama herseyiniz normalse tabiki normal düşünün. Bebeginizin ve sizin sağlığınız icin saglik problemi ozel sebep yoksa en iyisi normal dogum…
Bebegimizolsun Mervesya öyle canım bende isterim tabikide normal yapmak ama şuan kendimi ona hiç hazır hissetmiyorum
Merveee_56 Bebegimizolsun ben normal yapmak için dua ediyorum imkanın varsa normal yap normal doğum o kadar kötü değil bence ve çok sağlıklı bebek içinde anne içinde benim arkadaşımin evde suyu geldi hastaneye gitti yarım saatte bebeğini kucağına aldı sadece doğumun yaklaştıkca yürü bol bol
Bebegimizolsun Merveee_56 yürüyünce belim ve kasıklarım çatım çok ağrıyor sizler nasıl yürüyorsunuz valla hayret ediyorum ya bende sorun var herhalde
Dlkk44 Merveee_56 canım kullandım hamile kaldım ama 12 haftalıkken kalbi durdu kaybettik çok strese sokuyor bide beni o yüzden kullanmak istemiyorum
Merveee_56 Dlkk44 o zaman d vitamini ve OMEGA 3 kullan eşinle beraber vitamin desteği al senin kafeinden uzak durman gerekiyor esin ise iliskiden yarım saat önce sert türk kahvesi içsin