Happy52 Bebegimizolsun benimki 27 de dönmüştü ☺️ Dün 32 haftalık olduk hala baş aşağıda. İlk doğumum normaldi inşallah bu doğumumda normal olur
Happy52 prettywomann döndüğünü genelde poposunu midende hissedersin canım yani mideni öyle şişirirki sanırsın benek üstte toplanmış alt karnında bişey yokmuş gibi 🙈 bebek gerilince poposu üstten baskı çok yapar
Hernasipvaktineesirdir Sahnedekimadam bende kist veya miyom olduğunda özellikle normal doğum olması gerektiğini duymuştum temizleniyormus doğum esnasında diye.
Sahnedekimadam Hernasipvaktineesirdir A yok canım almaları gerekiyor kendi kendine çıkmıyor malesef :)
Zeynayzey Bebegimizolsun kahve içince hemen atılmıyo ki zaten narkoz sadece atmanı hızlandırıyor bana narkoz haricinde iki defa sakinleştirici felan vurdular belkide ondan atamadım
Bebegimizolsun Zeynayzey olabilir canım hiç bilmiyorum kulaktan duyma bilgiler benimki yaşamadığım daha
eylulicten Bebegimizolsun eski sezeryanlar gibi değil artik sezeryan doktorum bana boyle soyleyerek rahatlatmisti ama tabi ben normal olacak diye dusunuyordum. Sanci vererek basladik 40. Haftada olmadi kalp atislari riske girince sezeryana alindim ama nasil korkuyorum 😂 15 dk surmedi cikmam. Sezeryanin en iyi ilaci o ilk kalkisinizdan sonra hic oturmamaniz. Egilip kalkarken yavas yavas yapmaniz aceleniz yok sonucta. Ve dikis yerinizi 2 hafta boyunca kuru tutmaniz. 1 haftaya buyuk agrilariniz bitiyor en baba acisini ilk 3 gun çekiyorsunuz sonra azaliyor. Diger 2. Hafta da karniniza dokundugunuzda ici aciyor o da ic dikişler bir haftada geciyor. Ben tek basimaydim hem bebegime baktim hem kendime. Korkmayin bedeninize ve kendinize guvenin. Dogum acisi kadar aci cekmiyorsunuz emin olun 😊 Normal dogum da dusunuyorsaniz dikissiz olmasi onemli. Yoksa basur sorunlari oluyor. Tabi oradaki dikisi de kuru tutmak önemli ve en zoru da o. Karninizdaki kuru kaliyor da oradaki zorluyor
Bebegimizolsun eylulicten ne güzel açıklamışsın canım teşekkür ederim İçim bisnebze de olsa böyle şeyler okuyunca rahatlıyor
1991c Bebegimizolsun 32. Haftada dönmez demeleri çok saçma benim 36da döndü ve drum son ana kadar dönebilir demişti
Bebegimizolsun 1991c bilmiyorum inan bize hep kesin dönmez dediler,özel hastane dese belki para için sezeryan yapma için diye düşünürdük ama devlette farklı farklı doktorlar söyledi hep Bebeğim baştan beri öyle yerleşmiş öyle demişlerdi döndü ama
Sseennaa Bebegimizolsun sezeryanda dogum normalde. Sırf normal dogum yapıcam diye travmatik bir deneyim yaşamak zorunda degilsiniz demişti bana doktorum. Neyi masıl istiyorsanız o şekilde yapın. Sezeryanda da dikiş var pek çok normal dogumda da. Kendinizi psikolojik olarak neye hazırladıysanız onu yapın derim😊
Babykalamar Bebegimizolsun benim bebisimde 33+4 te gittigimde donmustu bu iyi bisey dedi doktorum normali bekleriz hersey iyi gidiyor dedi. Bi sorun olmazsa bende normali bekleyecegim ama insallah 37 de gelir nefes alamiyorum cunku🤣🤣
Birglbiray Bebegimizolsun yani sezeryan da olabilirsiniz ama bebeğinizin pozisyonu normale uygunsa benim tavsiyem normal olması korkulacak kadar Büyük bi şey olduğunu düşünmüyorum normal doğumun bu kişisel bi tercihe kaldıysa sizin düşünüp karar vermeniz mantıklı ben normal doğum yaptım sancısı zor bile olsa o kadardı sadece hastaneden çıktıktan sonra her şeyi kendim yapabiliyordu ağrım sızım yoktu abartabileceğim kadar dikişlerim de vardı ama zorlamadı beni açıkcası. Sezaryen nasıldır hiç bilemiyorum sonrasında ağrısı olanda çok olmayan da bu sizinle de alakalı doktorla da alakalı. Normali ben daha sağlıklı bulsam da olmazsa sezeryan olurum neden olmayayım bebeğime her türlü kavuşacağım her ikisi de zorlu her ikisi de sancılı her ikisi de ağrılı doğumun iki şeklide zor bana göre
Balbebek012 Bebegimizolsun o zaman hiç zorlama kendini mesela ben sezaryen den aşırı korkuyorum 2.hamileliğim ve normal doğum için uğraşacağım kendimi normale hazır hissediyorum sen de kendini nasıl hissediyorsan öyle yap ❤