adenimm_ Kızlar gebeliğinizin ilk 4 ayında kaç kilo aldınız ben 4 aylığım şuanda 3-4 kg arası aldım sizce nasıl ?
laviniamom01 adenimm_ bende 13+5 hiç kilo almadım sürekli mide bulantım var ağzım o kadar acı ki hatta zayıfladım ben
Likayolcusu adenimm_ ilk iki ay 5 kg verdim bulantıdan hala eski kiloma dönmeye 1.5 kilo var almış olmuyorum yani 😃
designermoms adenimm_ 1700 gr almışım doktorum çok iyi dedi inşallah böyle devam eder 4. Ayım bitmek üzere 🥲
Lyamayy 14+3 , almadım kilo tam aksi zayıfladım 🙄 yalnızca göbeğim çıkıyor , yüzümde koca koca yanaklarım vardı hepsi gittiler 🥲
adenimm_ mcansum güzelmiş sizinde bende 3-4 arası aldım 16. Haftadayım dikkat ediyorum ama sonradan hızlanıyor diyolar
Tire35 gulsumd1 bende 16+4 üm bende 2-3 kilo kadar verdim takıntı yapıyorum sürekli aklım bebeğimde göbeğimde bazen çıkıyor bazen yok gibi yediğim zamanlarda şişkinlik oluyor sanırım doktora 3 hafta arayla gidiyorduk artık ay dolunca gelin dedi haklı olarak :) ama biz çok merak ediyoruz içim rahat olmuyor hiç
gulsumd1 Tire35 benim bebiş kendini belli etti 🤗 aynen bende 2 haftada bir gidiyordum şimdi en son 14 te gittim dayanabilirsem 20 ye kadar gitmemeyi düşünüyorum 🥹😅
Tire35 gulsumd1 maşallah annemde böylemiş sanırım eğer ona çektiysem 6 aya kadar belli olmaz diyolar bakalım bizde 13 te gittik önümüzde ki hafta sonu gideriz nasip olursa yanlız olmadığımı bilmek iyi yinede 🥹🥹❤️
tubacadircier adenimm_ bizde 12+5 teyiz mide bulantılarım çok az sabahları şu ana kadar hiç kilo almadım göbeğim biraz var