Hamideersin Doğum sancısı bacaklara vururmu kizlar belimden kuyruk sokumu dan sancilar başladı bacaklarıma vuruyor arada bı karnıma vuruyor 38+3üm sizce doğum sancısı mı yalancı sanci mi
Hamideersin Hamideersin bide sancıları nasıl karsilarsak doğumu kolaylaştırıriz yatma isteği var bende ama oturuyorum şuanlik
gulsenozrr Hamideersin 5 dakikaya bir girip çıkıyorsa ve sıklaşıyorsa doğum sancısıdır ama dinlendiğinde uzandiginda geçiyorsa yalancı sancidir
yaseminkuzeyaysiii Hamideersin Sancın git gide dakkasi düşüp sıklasiyorsa doğum sancısıdir. Popoyada ağrı vurur . Sancı onu hareket ederek karşılamak doğumu kolaylaştırır. Ama dinlendiginde geçiyorsa yalancıdır. Gerçek sancı yatınca daha dayanılmaz hale getirir çünkü .
Mervesya Hamideersin cnm en iyi gelen sey sicak su dayanabildiginden bi tik fazla sicak suyu belden asagina tut birde squat yap sicak suda. Secde pozisyonu yap oda rahatlatir
mcansum Hamideersin evet amacı hızlandırmak için yürüyüş yapmak çömelmek sguat yapmak falan işe yarıyor
Hamideersin gulsenozrr o kadar sık değil ama 20 dakikada bir felan vuruyor ama tamamen de geçmiyor hep hafif hafif var yani tam anlamıyla geçti rahatım diyemiyorum
gulsenozrr Hamideersin Bi kontrol et eğer doğum sancısı ise dakikası 10 dakikaya bir 5 dakikaya bir düşecektir
Hamideersin gulsenozrr aslında benim ikinci doğumum olucak nasipse ama ilkini hiç hatırlayamıyorum 20 dakikada bir düzenli devam ediyor yaklaşık 4 saattir
Yenihesapp Doğum sancısı nettir canım gelir ve biter o araliklarda normaldende iyi ve hareketli olursun hatta sen yinede takipte ol düzenli olması önemli isterse yarım saatte bir olsun git gide sıklaşır zaten
Hamideersin Yenihesapp teşekkür ederim sancı geçiyor aslında ama minik bı bel ağrısı kalıyor bakalım nasip illaki anlarım heralde sancının siddetinden
Hamideersin mcansum teşekkür ederim ara ara yapmaya çalışıyorum comelmeyi squat da bakicam internetten şimdi nasıl yapildigina