SErap4 Aysel66 norml bnce canm bndede oluyo eyer çok backlrn agrysa magnzym eksklgndndr hayrlsyla Kucamza alırz inşllh 🤲🏻🤲🏻
SErap4 binnur64 iyi yapysn inan benmde çok uykm gelio bi yandn ev işleri beni beklyo ne yapcgmıda şaşrdm kimsede yok yanımda ailemden tek olmak ayrı can skcı yinde her halimze şükür 🤲🏻
SErap4 siyahinciii canım benm ya hiç korkma inan hersy olcgna varıyo tabikde elmzde olmyo bazı şeyler ama dua etmktn sabrtmekten başka bi çaremiz yok çok şükür bu halimze yine de 🤲🏻
siyahinciii SErap4 korkmamaya çalışıyorum ama 8. Haftada kalbi durmuştu ilk bebeğimin şimdi 6. Haftadayım sanırım o hafta geliyor diye endişeleniyorum biraz😔
SErap4 siyahinciii Allhın iznyle bişy olmuycak bu sefer benimde bi kaç ay önce bi düsügm oldu inan aynı korkular bendede var ama nasbnde warsa Rabbm yazmssa zatn oluck inşllh bol bol du et dikkt et kndne tedbirmzi alalım taktir Allhın 🤲🏻
1fatma_nurr Kızlar 8 haftalıksiniz bende 7+6 kasik ağrılarım falan daha belli eder şekilde ağrımaya başladı normalmidir sizde belim falan da aynı şekilde
SErap4 1fatma_nurr oluyo canım çok norml bazen hafif bazen şiddtli oluyo degsyo o kişidn kşiye kanama olmdgı sürece bunlrn hepsi norml
Aysel66 Kabızlık sorununuz var mı kızlar benim hamile kalmadan da zaten kabızlık problemim vardı duphalac kulaniyorum ama pek işe yaramıyor
Queen1 SErap4 biz 11 haftalık olduk 🙈 şu ana kadar mide bulantım çoktu doktorum mide bulantı hapı yazdı onu kullanınca rahatladım ve şişkinlik var bide o daha geçmedi devam ediyor 🤭
Meryemm15 8+5 haftalığım zar zor bir şey yiye biliyorum sabahlar kusmam oluyor gün içinde de öğürme, mide bulanması iştah da kalmadı :(
Bef90 Merhabalar, benim de sürekli içim bulanıyor, kasık ağrısı ve yataktan kalkarken falan kasıkta batma hissi oluyor. Riskli hafta durumu evham yaptırıyor inşallah bu durumdan kurtulmamıza az kaldı. Rahatlarız birlikte.
mommyily Bizde bugün tam 8 haftalık olduk çok şükür iştahsızlık çok fazla var ara ara bulantı oluyor çok az yiyebiliyorum her şeyden ama normal bi süreçmiş sağlıkla büyüsün bizim minikler 🥰
E09S GBoz korkmayın bnm 17 haftalık hala oluyo agrı olunca unutmaya calışın oyle gecıyo ben çaresini öyle buldm😃
SErap4 E09S aslnda haklsnz çok takyrz belki ondn belki heycan yapyrz ilk oldgu için Rabbm hayrlsyla kucmza Almayı nasip etsn 🤲🏻