Nsenaa28 Betbet98 2 ay kullandım ilk ay miratech diye bir ovülasyon testi kullandım. Sonraki ay bir gebenin günlüğü testini gördüm hem testini hemi de jelini aldım ve aldığım ay kullanınca gebe kaldım.
Fatimanur  Merhaba kızlar bugün sanki biraz daha koyulaşma var sizce yarın yumurtlama olur mu ? 😊 Yorumlarsanız sevinirim
Fatimanur  Merhaba kızlar yine ben 😂 sanki biraz daha koyuluk var gibi mi yorumlarmısınız 😘
Fatimanur  Merhaba kızlar galiba bu grupta en son ben kaldım yumurtlama göremeyen 😂 bugün sizce olmuşum yumurtlama 😌☺️
Ybvvv Fatimanur Yeşil taraftaki çizgi kadar koyu ya da daha koyu olacak buraya atın siz her gün yorum yapar zaten gören arkadaşlar da olmuş mu olmamış mı diye😊
-Merveet 0Annesi0 teşekkür ederim dün değerlendirdim bugün de degerlendireyim mi ara mı vereyim canım
Fatimanur  Merhaba kızlar kaç gündür koyulaşma vardı sanki bugün yumurtlama daha koyu diğer güne göre bir bakıp yorumlarmısınız 😊
Ybvvv Fatimanur resmin alt kısmı karanlık çıkmış yumurtlama olmuş olabiliir tam görünmüyor. Aynı renk ya da daha koyuysa yumurtlamadır