Betbet98 Kuzular ben yine ovülasyon testi alıcam da hep laboquick marka alıyodum şimdi surelab denk geldim acaba oda iyi midir
minikumutlar Betbet98 benim yaptığım o canım bir gebenim günlüğünün surelab satıyomuş geçen sene onu yaptım işte
Nsenaa28 Betbet98 bir gebenin günlüğü alacaksan yanında jelini de al bir dene derim ben ikisini de kullanarak gebe kaldım.
Betbet98 Nsenaa28 kuzum ben surelab marka aldım onu bir gebenin günlüğü de satmış marka olarak geçen sene. Kaç ay kullandın ovülasyon? Jel nasıl işe yaradı mı
Fatimanur  Merhaba kızlar test yapmaya başlayalı 10 gün daha göremedim sizce ne zamana görürüm yumurtlamayı 🤔☺️
Fatimanur minikumutlar geçmiş adetim başlayalı 15. Gün canım teste başlayalı bugun 10. Günüm inşallah bende tez zamanda görürüm 34 döngüm var hesaplara göre bende 20 .günde görebilirim inşallah
Nsenaa28 Betbet98 2 ay kullandım ilk ay miratech diye bir ovülasyon testi kullandım. Sonraki ay bir gebenin günlüğü testini gördüm hem testini hemi de jelini aldım ve aldığım ay kullanınca gebe kaldım.