Minikmucizelere Hamile_Teacher gec dollenme olmuştur belki canım iki gun da bekle adet olmazsan tekrar test yaparsin var gibi geldi bana Erken gebelik testi yaparsan daha net belli olur aslında
Nisa46 Hamile_Teacher geç döllenme olmuş olabilir o yüzden erken gebelik testinde çıkar belki diye dedim
Hamile_Teacher Nisa46 yumurtlama süreci 1-5 ocak üzerinden 12 gün falan geçti kaç gün geçmesi gerekli
AyFa1608 Hamile_Teacher foto da çok belli olmuyor hafif gölgelik var gözle daha iyi görülür bence vardır. Olmayınca hiç çizgi çıkmıyor çünkü Allah gönlüne göre versin 🥲
Balbebek012 Hamile_Teacher bence silik çizgi yok ama emin olmak için erken gebelik testi yapabilir sin
Elif5305 @Hamile_Teacher evet silik bir çizgi var 🥰 adetim gecikmeden önce bende test yapmıştım böyle silikti,3 gün sonra bir daha yaptım çok belirgindi 😍
Hkgezer Hamile_Teacher 2 gün sonra kan testi yaptır benimde 4 çıkmıştı yok dedim 2 gün sonra 27 oldu çatlatma iğnesiyle olduğu için ben çok silik çıkan teste güvenmedim iğne etkisidir diye ama şuan 37 haftalığız