Oznurtopal Mylifeem normal bence. 34.haftada bebeğim 2400 gramdı, 35.haftada da muhtemelen sizin bebeğiniz kadar olacaktır bir aksilik olmazsa
snm-ekr1 Mylifeem seninki gayet normal iri değil bnce. bnm iki hafta ileride çıktı 36 da 3300 gr dedi ama ultrasonda illa yanılma payı oluyor bundan önceki iki gebeliğimde de son ölçümlerle doğum kilosu arasında fark vardı
Mylifeem @Hkgezer banada hemen 2 hafta sonra gel sezeryan dedi bende ilk gebeliğim deyince normal olur o zaman dedi
Mylifeem @prensesovam ya öyle değince riskli gebelikteki doktor korktum açıkcası bide şekerden dolayı insülin kullanıyorum
Mylifeem @Gizem_0693 banada 1 hafta önden gidiyor dedi devlete gidiyorum geçen hafta polikinliğe gidince doktor sıkıntı yok dedi bu hafta riskliye gidince iri dedi hangisine inanacagımı sasırdım bide direk sezeryan dikince korktum açıkcası
Gizem_0693 Mylifeem ultrason aletlerinde ölçüm farklılığı olabiliyormuş acaba hangisi doğru bilemiyor insan
snm-ekr1 Mylifeem 3900 gr doğmuştu oğlum bir sıkıntı olmadı 4500 gr a kadar normal doğuma sıkıntı olmuyor o kadar
Mylifeem @snm-ekr1 iri dedi iriden kastı ne anlamadım bi kağıda bişeyler yazdı ama bilmiyorum ne oldugunu
Merve-fatih Mylifeem normal doğumda 5 kg bebek doğum yapanlar var bence bebeğin kilosu gayet iyi 36. Haftada bebeğim 3300 gr 50 cm boyu şu an için normal doğum denildi bana ama sonra ne olur bilinmez