Mylifeem Doktor bugün bebeğim için iri dedi normal doğuma etkisi olur mu ve bebeğimin sağlıgını etkilermi bu durum
Gizem_0693 Mylifeem bana da iri bebek dendi. 34 haftada 2600 gr dı. Şu an 35 haftalık olduk haftaya kontrol var bakalım ne diyecek doktor
snm-ekr1 Mylifeem seninki gayet normal iri değil bnce. bnm iki hafta ileride çıktı 36 da 3300 gr dedi ama ultrasonda illa yanılma payı oluyor bundan önceki iki gebeliğimde de son ölçümlerle doğum kilosu arasında fark vardı
Merve-fatih Mylifeem normal doğumda 5 kg bebek doğum yapanlar var bence bebeğin kilosu gayet iyi 36. Haftada bebeğim 3300 gr 50 cm boyu şu an için normal doğum denildi bana ama sonra ne olur bilinmez
Mylifeem @prensesovam 35+0 kilo olarakta 2624 dedi şekerimden dolayı riskli gebeliğe gittim ilk defa oda bebeğin iri olduğunu söyledi
EmineDefneGokce Mylifeem normal aslında iri değil bence 35 hafta bebeği 3-3,5 kilo arası olan var canım . benim bebeğimde aynı haftada aynıydı seninkiyle
Merveneg Mylifeem benim 35+0 da 2700 dü boyu 45 cm di normal dedi doktorum. Bugün gittim 36. Hafta 2950 olmuş
Ayseelaa Benim bebeğim de iri bebek ayrıca 2 hafta önde görünüyor ama benim bir tane sezeryan olduğu için bu da öyle olcak 4 kilo ile normal doğum yapan da var ama bazen bebeğin kafa ve ya omuz yapısı buna izin vermiyor hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
EmineDefneGokce Mylifeem bilemedim Mesela ilk kızım daha 32. Haftaya bi kaç gün varken 2200 dü o zaman bile demediler iri diye
Mylifeem @Ayseelaa benimde 1 hafta önden gidiyor 2 hafta sonra kontrolüm var gel sezeryana günü verelim dedi sonra ikinci gebelik dimi dedi yok ilk deyince o zaman normal olabilir dedi
Hkgezer Hafta 3300 kg haftaya perşembe sezaryen olacağım ortalama 3 buçuk 3.600 falan doğar dedi çokta iri değil 35 haftada benimkide o kilolardaydı doktor normalden yana ama ben bel fıtığı nedeniyle sezaryen istedim