ikibaloglanannesi Kocaeli’li anneler kaç haftalıksınız ve neresindensiniz Kocaeli’nin ve hangi hastaneye gidiyorsunuz🌺? 34 Weeks💙. Gebze🌸. Devlet hastanesi takipliyim👣.
siyahinci3 ikibaloglanannesi 36+4 haftaligiz gebze deyiz..Kartal bezmi alem dragos ta dogum yapacagim bu zamana kadar yuzyil takipliydim biraktim fiyatlardan
SemaEmre05 Doğum yaptım 10 ay önce 🥰 izmit konak hastanesi firdevs hanıma takipliydim 🌸 değirmendere de oturuyorum 🐞
Candy88 SemaEmre05 doğumu da orda mı yaptınız? Normal mi sezeryan mı? Hastane, ebe ve doktor nasıldı? Çok soru sordum, ben de Firdevs hanım takipliyim merak ediyorum
betulpolat _tuuggcce_ 11. Haftamdayım bende oraya gidiyorum duygu hanım ama doğum yaptırmadığı için ilerleyen zamanlarda hastane değişikliği yapıcam
ikibaloglanannesi _tuuggcce_ 33’e kadar fatihti. Ama orada doğum yok dendiği için daha yeni farabiye geçtim🌺.
esmanurs41 Merhaba 🐣💛 12+5 haftanın içindeyim izmit merkezde oturuyorum konak hastanesi bahar astepe hoca ya gidiyorum kızlar 2li tarama testi yaptırdınız mı bu haftalarda cinsiyet söylendi mi haftaya kontrole gideceğim doktorum yok bu hafta
Fatosca Selam kızlar bizde 35 haftalığız allahın izniyle oğluşumuza kavuşmaya az kaldı❤️ izmit cihan hastanesi betül hanıma gidiyoruz muayeneler maşallah acayip arttı doğum desen öyle muayene 415den 615e çıktı doğum da 11.200müş sizin hastanede durumlar ne
betulpolat Nuray1 11. Haftamdayım bende ona gitmeyi düşünüyorum… Normal doğum ücreti ne oldu acaba birde eş girebiliyor mu doğuma varmı bilginiz
Nuray1 betulpolat valla eş girebiliyor mu bilmiyorum sormadım hiç sezeryan ücreti 9 bindi benim sezeryan diye onu sormuştum normali bilmiyorum canım
Hilal2 betulpolat okadar para al doğuma girme oda iyiymiş hangi doktor bu acaba merak ettim duygu isminde bi doktor biliyorum acaba o mu diye merak ettim