Ervaaa çook memnunum 14 haftamdan beri gidiyorum kendisine takipliyim şuan 30 haftalığım bebeğim kalp hastası kontrolünü takibini çok iyi yapıyor son 2 3 defadır çapayada gönderdi beni heyete gittim heyet moralimi bozuyor açıkcası ne dediklerini anlamıyorum ahmet beye anlatıyorum böyle böyle dediler moralim bozuldu diyorum moral bozucak birşey yok biz ne konuştuysak o onlar farklı cümlelerle anlatmışlar sadece içini rahat tut korkulacak bir durum yok diye hep sakinleştirir beni de eşimide aynı şekilde muayenelerimiz çok iyi geçiyor biraz hızlı konuşan bir doktor ama biz alıştık artık her ay görüştüğümüz için 😂 40 dk ya yakın muayene ediyor her defasında ilk zamanlar 1 2 saati buluyordu yarımsaat aralıklarla bakıyordu 4 5 defa tekrar tekrar bebeği, iç organlarını, uzuvlarını kontrol edip öyle açıklamasını yazıyor bana göre çok çok iyi birisi hem kişilik olarak hem doktor olarak çok memnun kaldım hep bebeğimizide gösterir bize uygun pozisyondaysa renkli de gösteriyor her defasında kesinlikle gitmenizi öneririm kendisine 3 4 gün önceden ara istersen dolu olabiliyor çünkü