OzlemNur_ Kızlar istanbulda güzel bakan detaylı ultrason nereye yaptırdınız özele gittiyseniz ne kadar verdiniz 1 buçuk ay sonra git yaptır dedi doktorum ama zor bulunuyomuş sanırım randevu şimdiden alıcam paylaşabilir misiniz?
Mre OzlemNur_ atıl yüksel bu konuda ilk üçte. Ona giderseniz içiniz ayrı ferahlar. Ben ona yaptırdım. 2000bin küsürlerdeydi ama yanlış bilgilendirme yapmayım. Doktorum bile ona yaptırdığımı duyduğunda mutlu olmuştu
OzlemNur_ Bortubocek özelde fiyatlar çok pahalı bende devlette yaptırmak istiyorum ama baştan sağma yaparlar diye de tedirginim açıkcası
Ervaaa Sellmaseellma doktorumda bana önerdi nasıl memnun kaldınız mı bilgi alabilir miyim ’ne kadar öncesinde randevu aldınız
e_k Kelebkkya Zeki Şahinoğlu hakkında çok çok iyi şeylet duydum baya iyi bir doktormuş ne kadar ücret ödediniz acaba?
Bortubocek OzlemNur_ kendiniz secerseniz bulamazsiniz randevu..bana zuhal dinc den geldi..3 hafta ugrasarak randevu aldim.tamamen perinatoloji binasi guzel inceliyo hepsi bnce
nrelms 2 ay önce Avcılar Hospital’da yaptırmıştım. Perinatolog Prof. Dr. Ali Gedikbaşı. Fiyatı 1000₺ idi.
21f nrelms merhaba doktordan memnun kaldınız mı ? Ve hospitl hasthanesi hemen randevu verdilermi kacıncı haftada gittiniz
Bortubocek OzlemNur_ yok uskudar>zeynep kamil> kadin dogum>muayene yeri antenatal poliklinigi 20-24 detayli ultrasonu >hekim farketmez>tarih farketmez Şeklinde sececeksiniz..onceden kadin doguma gitmenize gerek yok. Her gun tam 10.00da basmaniz lazim sabah
Kubra-ulas Bortubocek ayyy Allah razı olsun şunu açıklayarak yazan biri olmuş 😄 ya iki haftadır niye alamıyorum diyorum bende eksik yapıyormuşum meğer 😄😄
Tiiffany Bortubocek bende bakıyorum zeynep kamile ama dediginiz seklde ama doktor randevu acmadan olmaz deniliyor. Acaba dediginiz saatten önce baktıgım için mi bu sekilde cıkıyor
nrelms 21f 23. Haftada gitmiştim evet bir hafta sonrası için randevu vermişlerdi hemen ve memnun kaldım :)
Simsekaaysegul Merhaba ben iki doktora gittim biri Aytül Çorbacıoğlu mecidiyeköy ‘ de fiyatı 1200-1500 arası sanırım Ahmet gül cevizlibağ’da fiyatı 1750 ye gitmiştim medıcıne hastanesinden gönderdikleri için
Bsrbkds_57 OzlemNur_ bende cam sakuraya gittim dün 45 50 dakika muayene ettiler her ince ayrıntıya baktılar 2 doktor vardi randevular da mhrs den sabah 10 da açılıyor eğer kadın doğum doktorun perintaoloji bölümüne kayıt açarsa İnternet üzerinden daha kolay randevu alabilirsiniz
ilknursarenacar Bsrbkds_57 ben de o hastaneye gidiyorum yorumunuza denk gelmem çok iyi oldu kaçıncı haftalarda randevu bakayım hemen bulunmadığı için ya da dediğiniz bölüme gidince veriyorlar mı
Nunushka Bsrbkds_57 Merhaba kadın doğum doktoru da aynı hastaneden mi olmalı perinatolojiden randevu açmak için
Bsrbkds_57 OzlemNur_ evet ilk kadın doğuma gitmeniz gerek hatta kadın doğuma gittiğiniz de perinatoloji bölümünden ki sekreterden rica etseniz o bile size randevu veriyor