Leon06 12+2 deyim canım ben. Hamile kaldım kalalı kahverengi akıntım olur. 10. Haftada 2 kere kanamam oldu. Bir tanesi gece yarısı 3 te kalktım kahverengi akıntı sandım. Tuvalete gidip günlük ped değişeyim dedim. Bir gittim ki aynı senin gibi bacaklarımdan falan aktı, yatak falan kan içindeydi. Aklım çıktı gerçekten 😅 Allah o korkuyu kimseye yaşatmasın. Hastaneme gittik direk. Zaten hamile kaldım kalalı yatışta olduğum için hastaneye yatış yapılmadı. İstemedim de zaten çok sevmiyorum. Müşhadede kaldım saatlerce sadece. Serum, pruloton ve progestron iğne yapıldı. Mide bulantısı kesici falan. Sonra çıktım. Öğleden sonra siyah oldu doktora yazdım salı çağırdı. Gittiğimde kanama alanı oluşmuş. Çarşamba tekrar kanamam oldu (1mm). Tekrar aynı şeyler yapıldı. Üzerinden 1 hafta geçti doktorum çağırdı. Geçen hafta perşembe gittim. Doktorum baktığında başka bir yerde 1.9 mm kanama alanı oluşmuş. İstersen yatıralım ama bütçe olarak zorlar dedi. Bende zaten pazartesi tekrar geleceğim için pazartesi tekrar bakalım ona göre karar verelim dedim. Kabuk ettiler tekrar müşhadede kaldım bir süre. Sonra pazartesi 2li testte özellikle ultrasonlu çektirdim. O 1.9 mm olan kanama alanı 1. 96 mm olmuş. Ve hemen yanında 1.5 mmlik kanama alanı oluştuğu için 2 gece yatış verdi 😅serumlar ve iğneler yaptılar yine. Bugün muayne esnasında tedavin erken bitti istersen çıkarim, istersen bir gece daha kal. Zaten evde de yatıyorsun dedi. Bende olur dedim. Haftada 1 kontrole çağırdı. Aynı şekilde iğne olcam haftada 1. Şuan iyiyiz. Kalbini dinliyorlar durmadan bebeğe zarar gelmesin diye🥺 bir, bir buçuk aylık bir süreçmiş kanama alanın geçmesi. Kahverengi ve siyah akıntı için korkmama gerek olmadığını söyledi. Ama kırmızı veya pembeye dönerse tekrar yatış vercek 🥺