NobleMom gzl_2320 evet çok doğru tedbirli olmak gerekiyor. İnşallah bırakacağım bunda da bir hafta içinde 🤲🏻
NobleMom Feyzaclk oda iyiymiş 😂😂 bu bile çok büyük bir başarı bazen olmayınca olmuyor işte👍🏻 bende bir hafta içinde bırakcam söz verdim kendime 🙏🏻
Feyzaclk NobleMom hadi bakalım. Riskiniz yoksa bol yürüyüşler yapabilirsiniz. Sigarayı bırakınca insana bir enerji geliyor o enerjiyi boşaltamadığınızda sinire dönüşüyor. Bu yüzden haraket etmeye özen gösterebilirsiniz😊
NobleMom Feyzaclk henüz doktor kontrolüne gitmedim hcg takip etcem. Ama kanamam yok ağrım yok umarım riskte yoktur. Öyle yapmaya çalışırım fikirleriniz için teşekkür ederim 🥰
NobleMom Elzsy2023 Bu nasıl bi mesaj hiç mümkün mü bu dediğiniz? Sizi tebrik ederim bende kızımda hemen bıraktım ama bu kızımı daha çok seviyorum buna haksızlık ediyorum anlamına gelmez. Bırakmak için uğraşıyorum. Genede teşekkür ederim..
Aynenkanka NobleMom ben de bırakamadım iki üç duman çekip söndürüyorum kendime günde 5 tane sigara ayırıyorum onunla kalıyo
Defnemeyra İlk bulantılarım basladığında kendi kendime tiksinerek bırakmıştım allaha şükür 😍 şimdi eşim içse kokusuna tahamülüm yok ❤️
betuldg Ben bırakabileceğimi hiç düşünmüyordum, hamile olduğumu öğrendikten 5 gün sonra bu video cıktı karsıma izledim ve bir anda bıraktım :) bırakalı 4 ay oldu umarım izleyenlerin işine yarar :))
NobleMom betuldg çoookkk faydalı bir paylaşım olmuş 😍 akşam kızım uyuduğu zaman sakin kafayla izlicem mutlaka sonuna kadar 🙏🏻 çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
ArvenMom NobleMom 6 ayıma giricem haftada 2 veya 3 tane içerdim bebekten önce 2 3 paket değişiyodu 14 gün olucak nedense aramıyorum içmiyorum da anneme gelmiştim değişiklik olsun diye burda içen olmadığı için iyi geldi daha da içmem 🥰
NobleMom ArvenMom Tebrik ederim gerçekten hiç kolay bişey değil şu sigarayı bırakmak. Darısı bana 🙏🏻🌸
Seydo54 NobleMom ilkinde testi pozitif gorunce biraktim, dogdu 3 ay sonra basladim, pandemi oncesi tekrar biraktim ve hala içmiyorum, psikolojik, arkadaslarim hamilelikte ictiler ama tavsiyem icmemeniz ben kurtuldum sizde kurtulun 🤲💕
NobleMom Dlkk44 kızımdayken öyle yapmıştım bende 27 kilo almıştım hamileliğim boyunca 🙈 Allahım çok zor yaa neyse bırakcam ama çok kararlıyım 👍🏻
edkrcy NobleMom Ben şiddetli bulantı ve kusma yaşadım 6. Haftadan itibaren o yüzden sigarayı bile gözüm görmedi ağlayarak geziyodum bulantıdan sonrasında da aramadım normalde aşırı tüketen biri olmama rağmen