Cey-cey NuR110 deger cok iyi masallah Ama aynınyerde 2gün arayla verin kanı aklınız karısmasın 2 kat artarsa tamamdjr 🌸 Dinlenin bol bol progestan hap ve hemen progestan veya proloton igne vurulun düsük önleyici
kediannesiii NuR110 merhaba testi verdiğinizde asilamanin kaçıncı günüydü acaba ? Umarım düzenli artış olur stres yapmayın stres de dusuk sebebi olumlu düşünün Allahin izniyle tutunur inşallah 🌸🙏
NuR110 kediannesiii canım çok teşekkür ederim ama elimde olan bişey değil korkuyorum.. 20. Günü canım
kediannesiii NuR110 bazen iğne etkisi oluyor da o yüzden sordum 20.gunse kesin vardır gozunaydin umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hayırlısıyla kucağına alırsın 🙏🥰🌸
Oznur_ece65 Kızlar bende aşılama oldum bugün 17 gün ve adet günüm olmadı daha dua eder misiniz test yapacağım birazdan 🤲
NuR110 Oznur_ece65 etmem mi kuzum allahım inşallah en güzelini en hayırlısını nasip etsin sende bana dua et bebeğim beni bırakmasın
Oznur_ece65 NuR110 Allah razı olsun çok şükür pozitif çıktı yetim hamileyim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Rabbim bebeğini de sağlıkla kucağına aldırsın inşallah dualarım seninle.. Sizinle 🤲🤲🤲
Oznur_ece65 NuR110 Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallahhhhh rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲😘😘😘😘