Sevgiiiakby Arkadaslar ben 67 kiloyla hamile kaldım. Daha 1 bucuk aylığım önümde nerdeyse 8 ay var ve kaç kilo alacagımı tahmin bile edemiyorum. Varmı aranızda sağlıklı beslenerek hem bebeği besleyen hemde kontrollü kilo alan anneler . 🌸 Hem bebeği beslemek istiyorum hem de çok kilo almak istemiyorum🤲
1Gunes Sevgiiiakby kuzum hamilelikte zaten ortalama 12 kilo alıyorsun. Bende 68 ile hamile kaldım ve şu an 33+4 10 kilo aldım bu şekilde kalmaya çalışıyorum açıkçası önemli olan bebeğin sağlıklı olması kilo alınır verilir çok düşünememeye bak❣
Aylin355 Sevgiiiakby Bende 66yla hamile kaldım 10 kilo aldım 32ye kadar ama 34te baktım bebeğim 2250 gram, küçük kalır diye korktum saldım şuan bol bol yiyorum ki kilo alsın diye, veririz nasıl olsa bebek önemli
Sevgiiiakby 1Gunes evet haklısın sanırım fazla takıntılıyım kilo konusunda😏 Hayırlısıyla doğur canım sende az kalmıs ben daha baslardayım🙈
1Gunes Sevgiiiakby âmin kuzum saglicakla kavuşalım inşallah. Önemli olan bebeğin sağlığı ben de ilk 16 hafta halsizlik bulantı kusma dan beslemedim bebeğim 4 gün geriden geliyordu. Sen keyfine bak ye iç kilo dediğin emzirirken diyetisyen eşliğinde de verilir ben doğum yapınca hemen diyetisyene başlıcam o yüzden rahat takiliyorum açıkçası 12 kilo alsam tamam 🤣
Sahnedekimadam 16.haftamızdayız 4 kilo aldım🙈 Asla takmıyorum sadece gebelik şekerinden , sıvının fazla olmasından korkuyorum o kadar onlar olmicaksa yerim kilo alırım doğduktan sonrada sporumu yaparım düşüncesindeyim:)
Duygu_ck Aylin355 kilosu normak değil mi? Bizimki 2600 dü doktor kilolu önden gidiyor normal doğum zor olur dedi
vafa_safarova Merhaba kizlar.Azerbaycannan yaziyorum. Hepimize Allah kolaylik versin.ben 68 le hamile kaldim.suan 26 haftadayiz 6 kg aldik.gerisi Allah kerim :) ama bende cok kg almak istemiyorum.Ilk hamileligimde hic kilo almadim bebegimin kilosunu aldim yalniz.bunda bilemem artik :)
Gulnar_95 vafa_safarova Salam mende ilkde ele oldum indi 6 ayliq 10 kilo almisam artiq sag salamat gelsin bebisler inwallah ozumuze divan tutub ariqlayariq😄
eelliiff01 Kızlar benim hamileyken iştahım aşırı açılıyor ilk kızım da 50 kg ile hamile kalıp 95 kg ile doğuma girdim ve hemen hemen 40 kg verdim yürüyüş diyetle. Şimdi ikinci hamileliğim sürpriz oldu bize hemen gebe diyetisyenine başladım kontrollü gitmem lazım çünkü tek çocukta kiloyu vermek kolay oluyor ama iki çocuk zor olur 🌸
OzgeSrc eelliiff01 bence 2 cocukla daha kolaydir 😅 yani herkes oyle soyluyor. 2 sine kosturmaktan daha cabuk verirsin diyorlar . Cunku enerjini ikiye boleceksin :)
BskSrc OzgeSrc @Sevgiiiakby canim ben de 35inci haftamdayım. 4uncu aydan beri haftada 3 pilatese gidiyorum. Her gün hareketli kalmaya çalışıyorum (havalar el verdikce) Fast food tüketmiyorum. Çikolata, kurabiye vs çay ya da kahve yanında abartmamakla birlikte arada tüketiyorum. Ama gel gör ki 16 kilo aldım 🤮 daha önümde zaman var 18-20 kilo ile tamamlayacağım herhalde 😓
alyasevgi OzgeSrc 62 kilo ile hamile kaldim 80 kiloyum istahim acilmadi aslinda neden boyle aldim bilmiyorum 28 haftalik hamileyim 🤦♀️
senoski Sevgiiiakby ben de 67 ile kaldım 13 hafta bitti 69 olmuşum. İlk 3 ay 3 kiloya kadar normal diyorlar ama bundan sonrası önemli tabii.
ArvenMom senoski hiç birşey yapmadım aslında bol bol su içtim ne kadar yersem yiyiyim günde 7 lt içtiğimi bilirim vücudum ödem tutmuyo
Sip85 senoski o herkeste öyle devamlı tartıl bak tuvalete gidince farklı çıkarsın yemek yiyince farklı çıkar kilon sabit kalamaz zaten gram gram oynar ama 2 kilo da değil yani 1 kiloya kadar fark edebiliyor günlük 😃
FUNDA-ARIKAN ArvenMom 7 litremi 😳 böbreklerinize zarar değilmi o kadar su doktorum bana günlük 3 lirte dedi ben onu bile zor içiyorum
ArvenMom FUNDA-ARIKAN bana zararlı değil canım benim rahatsızlığım olduğu için böbreklerimin kurumaması lazım sürekli tuvalete çıkmam gerekiyo
serpil1baby Sevgiiiakby 5. ayımdayım 5 kilo aldım 41 den 46 oldum😄😄🤲🏻🧿 asla şekerli ve paketli gıdalar yemiyorum bu kiloyu ev yemekleriyle aldım sadece tatlı tüketemiyorum zaten ben hiç sevmem👌🏻