Fatozs42 EsraDelice canım benimde 23. Haftada dönmüştü bebeğim hâlâ da pozisyonunu koruyor simdi 34 haftalığım başı aşağıda
Asminsmom2 EsraDelice canim 30+2 haftalık hamileyim her hafta zorunlu sebeplerden dolayı kontrolüm var ve son 4 haftada bebeğim 3 kere yer değiştirdi son ana kadar donebilir icin rahat olsun :)
parasetamoll EsraDelice kanala girmesi ayrı sefalik pozisyon yani baş geliş olması ayrı. Bebek döner baş geliş olur bu defa kanala inmez iki kademeden oluşuyor. :) Bizim baş geliş bakalım ne zaman kanala iner erken doğum tehdidi de mevcut.
BusraBaturu EsraDelice şimdi 34+1 deyim 19 Ekim’de gittiğim de baş geliş demişti döndüğü zaman anlıyorsunuz yürütmüyor agrı yapıyor bıçak kesiyor sanki her adım da 😃
KadriyeDerin EsraDelice döner canım sonuna kadar bekle derim sezeryan değilde normal düşünüyorsan eğer bir sorunun sıkıntın yoksa bol bol yürü merdiven çık in son haftalarına doğru tabi şakın şimdiden yüklenme kendinedir Allah korusun erken Doğum olur bide dönenler var çok kişiye şahit oldum inşallah sizinde döner
Nesoo Busratye maalesef canım. Hatta doktorum iyice poposunu yerleştirmiş dönmez artık diyor. Ama ben sonuna kadar beklemeye karar verdim
Seymamurduk EsraDelice 33. Haftam Pazartesi kontrolüm vardı bizim beyfendi dönmüş canım kanala girmişti ama son 39. Haftada dönen bile var 😊