EsraDelice Aralıkta Doğum yapacak olupta bebekleri kanala girmiş olan annenler varmı acaba. 32. Haftadayım henüz dönmemiş erken mi acaba
Nslhnfdn EsraDelice Ben de 33.haftaya giricem. En son 29 haftalikken gittigim de bebek donmustu. Bu hafta muayanem var en son durum ne bilmiyorum
Nazkin EsraDelice valla bebegimi aylardir kafasi yukarda gormuyorum ayda 4 5 kez girdim ultrsona surekli kafasi asada sıkısmıs gibi 31+1 olduk yerinden tepismiyor hic erken dogum riskim var acaba ondan mi bilmiyorum ama kafasi yukarda 1 kez gordum
Elifff1601 EsraDelice benim 32.de dönmüstü. 1 hafta sonra ters oldu. Sonra yine kendiliginden düzeldi. Şu an 37+5 iz. Merak etme bebegin döner İnsallah
Selmayakup 33.haftamdayım şuan kafası aşağıda inşallah değişmez değişir mi acaba ?? Ama doktor kafası biraz önde gidiyor dedi inşallah normal doğuma engel olmaz yarın kontrolümüz var tekrar doktorun dediklerini yazarım yine.
EsraDelice Doktor 34 de kadar dönebilir dedi aslında. Normal Doğum istediğim için çok fazla kafama takılıyor hayırlısı artık😊
kizannesii EsraDelice bnm 35 te döndü canım şimdi 37 yiz hala kanala girmedi ama🙈 Daha vakti var yani döner bebişin
BurcuY Elfayldzl2016 canım pompa almayı düşünüosun sanırım ikinci eline 150 tl istiyor sıfırı da zaten 150 tl internetten al daha iyi en azından hiç kullanılmamış☺️
Nurylcndag EsraDelice benimki 24.haftada döndü hepte öyle kaldı,döner daha boşver kafası aşağıda olması daha riskli ya neler çektim sırf kafası aşağıda diye erken doğum riskim var,kilo aldıkça daha çok baskı yapıyo aşağıya, son hafta dönen bile var 😊
Mintos Kızlar ya bebek döndğkten sonra sanki hareketleri daha derinden gibi çok sert değil önceki gibi sizde aynısını yaşadınızmı