Nhlhmz11 Hamideersin benim kasılma günde en az 10 kere oluyor kendini topluyor öyle kalıyor bir süre , dün biraz sancilandim ama bişe yokmuş geçti geri . Hem zaten kafası geri yukarı dönmüş birkaç gün önce 31 hafta oldum. 28 de aşağıdaydi
Sellmaseellma Babykalamar allah yar ve yardımcımız olsun şimdiden böyleysem 2 3 haftayı düşünemiyorum 😂 yatarken sizede bi basma geliyormu böyle darlık nefes alamama ya
Babykalamar Sellmaseellma kesinlikle suan sirt ustu 5 saniyeden fazla yatamiyorum gogus kafesim cigerlerim direk iflas ediyor🤣 ya sola yatiyorum ya saga geceleri surekli degiserek cunku bacak etlerim aciyo artik🤣 oturamiyorum da nefesim kesiliyo🤣🤣
Sellmaseellma Babykalamar yapma yaa bende sola ve düz yatamıyorum sağa mecbur bazen oturuyorum gece uyuyamıyorum nefessizlikten birazda ortam kuru buhar makinesi bakıyorum inşallah onun sayesinde uyurum diye niyetliyim 😂😂
Babykalamar Sellmaseellma ahahahah suan gecen ay kendimi gordum bende aldim buhar makinasi cunku evimde dogalgaz yok yazlik yerde yasiyorum klimayla isiniyoruz zaten nefes alamiyorum iyice kuruyordu burnum agzim. Buhar makinasi aldim biraz faydasi oldu gece kalktigimdada su iciyorum biraz daha iyi geliyo