Pearlyy Selam kızlar 33+4 teyim bebiş bu aralar sağ tarafta toplanıyor elime geliyor böyle ayağımı artık kolumu, kasılıyor gibi oluyor orası ağrı değilde rahatsızlık oluyor. bu yalancı sancı mı bebek hareketi mi yoksa erken doğum için şüphelenmelimiyim???
Kubrabsyg45 Pearlyy evet bende bunu soracaktım. Toplanıyor ama birşeyini hissediyorum da neyini… Yumruk gibi bazen daha büyük. Acaba neden oluyor
Babykalamar Pearlyy bende 33+5 🤣 bugun ayni seyi doktoruma sordum bebek buyudugu icin artik sigmiyor hareketleri sertlesiyor senide rahatsiz ediyor cok normal icerisi ona dar artik dedi korkmaniza gerek yok. Bende o an kasilma sancim oluyor saniyordum ama nstde sorun cikmadi bile
Greeneyes1997 Pearlyy bende 34+5 deyim aynı sen dediğin gibi oluyor öylesine nst ye girdim sorun yoktu bebek büyüdüğü için canımızı acıyıp biryere toplaniyormus
Nhlhmz11 Hamideersin kasılma mi ? Ben iki haftadır hissediyorum bu şekil Bariz ayağı elime geliyor , yirtilacak gibi oluyor, tek bir yerde toplanıyor 🙄🙄 şuan daha 30+6 dayim
Kubrabsyg45 Pearlyy Perşembe sorucam doktoruma, benden önce öğrenirsen bilgilendirir misin beni de 🎈😒
Sellmaseellma Babykalamar bende 30 olmak üzereyim içerisi bebişi dar dışarısı bana dar resmen o içerde savaş veriyor ben dışarda 😂😂
mzyynkbra 37ye 2 gün var karnımı görseniz akşamları sağa doğru yamuk oluyor çok komik 😂 bebeğin alanı daraldığı için toplanması normal diyorlar fakat bana görüşünü hep anormal geliyor 😂😂 33 haftadan beri benim sancılarım hep çıkıyor nts de ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum 😂🙏
Cubukmakarna Genelde poposu oluyor o kısım:) 2 zye hamileyim 35 haftalığım. 1 aydır baya yapıyor. Normal kendini geriyor artık:)
Hamideersin Nhlhmz11 yok hayır artık son haftalarda ara ara oluyor böyle sadece kasılma tek başına belirti olmaz sancı da eşlik ederse o zaman takip edilmesi gerekir
Kubrabsyg45 Pearlyy şimdi geldim hastaneden. Gayet normal düzenli şekilde oluyorsa sorun var demektir dedi. Günde 1 2 defa olurmuş
Nhlhmz11 Hamideersin benim kasılma günde en az 10 kere oluyor kendini topluyor öyle kalıyor bir süre , dün biraz sancilandim ama bişe yokmuş geçti geri . Hem zaten kafası geri yukarı dönmüş birkaç gün önce 31 hafta oldum. 28 de aşağıdaydi