yumamiii Kızlar merhaba benim magnezyumum çok eksik doktor bana magnorm verdi ama inanılmaz midemi bulandırıyor bıraktım içemiyorum. Sizler memnun kaldığınız magnezyumu bana yazabilir misiniz doktoruma sorup onu alayım ben de.. mide bulantısı yapmasın
Busssssra yumamiii osteocare du sanırım hap onu kullandım ilk gebeliğimde. Şimdi magvital verdi doktorum bugün başlayacağım nasipse. :)
Ecem95 Magnezinc 40 kullanıyorum suda eriyen beni mahvediyordu mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyordu buna geçtik çinkoda varmıs içerisin de
Hayalmi yumamiii magvital kullanıyordum bir aramosı falan yok midem bulandırıyordu içerken bugün doktorum magnorm verdi bunu sevdim portakallı gibi .daha rahat içtim Sizin içtikten sonramı yapıyor tadından dolayı içerkenmi
Sevgiozdemir yumamiii ocean extramag kullanıyorum tek sorunu biraz büyük olması ama bana iyi geldi midemi de bulandırmadı
gizemaltun Magsi kullanıyorum çok memnunum herhangi bir yan etkisi yok hiç yaşamadım hap şeklinde alıyorum
Asyabuse Suda eritmeli bir şey vermişti adını hatırlamıyorum iğrenç geliyor bana asla içemem suda eritmeli söyledim şimdi magosit verdi mis gibi hap içiyorum herhangi bir sorun yaşamadım
Papatyaa_01 yumamiii magosit kullanıyorum ben çok memnun kaldım, benimde değerim düşüktü günde 2 kere kullanıyorum bacak ağrımı geçirdi şimdilik rahatım yani genelde gece yatacağım zaman içiyorum bi dozunu bacaklarım gece ağrıyordu çünkü