Sfr_1834 Aysegulozenc Arzu hanımdan memnun kalmış mıydınız acaba. Bir de en son muayene için gittiğinizde ne kadar ücret ödemiştiniz
Aysegulozenc Sfr_1834 Arzu Hanımdan randevu bulmak zor biraz. Ama Günay Hanım için SSK farkı 515 tl ödemiştim
Aysegulozenc Sfr_1834 eğer öğrenirseniz beni de bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim ☺️
Aysegulozenc Sfr_1834 herhangi bir doktora gittin mi canım. Bende hamilelik testi yaptım pozitif çıktım. Acaba hangi doktora gidiyorsun?
Sfr_1834 Nisa52 muayene 250 doğum ücretide 4800. Ama benim normal doğum ve ikinci normal doğumda daha düşük oluyor ücret. Gene diğer hastanelere göre çok çok uygun
Halimegamze Yakın zamanda arzu hanımla doğum yapan var mı ben kendisine gidiyorum fakat doğuma katılma garantisini veremiyor ayrıca hastanede de nöbetçi kadın doğum doktoru yok. Doğum zamanı sıkıntı yaşamak istemiyorum
eills Halimegamze o nasıl bişey ya temzilikçiler mi doğurtacak acil bir durumda garanti vermeyen hastane beni strese sokar hem de özel 😅
eills Halimegamze ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum yıldız hanımdan memnunum kuzenim de nalan a gitti o kadın sezaryenci ama bilgin olsun
Halimegamze eills evet bende oldukça tedirginim. Net bir şekilde katılırım diyemiyor sevk ederler muhtemelen farklı bir yere ama bende kendi doktorumla devam etmek istiyorum bu zamana kadar gittiğim için
Halimegamze Aysegulozenc Merhabalar bende arzu hanima gidiyorum 31+3 deyim . Dogumunuza kendisi katıldı mi acaba benim bazı tereddütlerim var fakat şimdiye kadar kendisiyle devam ettiğim için ayrılmak da istemiyorum