Ays19Ays Arkadaşlar merhaba makul fiyatlı bebek çikolatası yaptırabileceğim bi yer var mı? İnstagramda mellonçikolata diye bi sayfaya denk geldim baya baya uygun geldi fiyatı ama güvenilir mi bilemedim
Soztekin1 Ays19Ays çikolata kalitesini bilemem ama ben de onda yaptırdım, tasarımı güzel geldi 1 günde geldi
Kanarya Ays19Ays mellon çikolata için daha önce bir post görmüştüm. Baskısı ve çikolatası kötü diye. Yinede araştırın dilerseniz🌸
1Gunes Ays19Ays kuzum açıkçası benim de tazeliği konusunda şüphelerim var o yüzden balıkesir merkezde bi kaç çikolatacı buldum fabrila sats mağazası oraya bakacağım doğuma yakın konusucam hemen hazırlayıp teslim ediyorlar
Elfavc Hazal babalik diye bi influce dan gördüm love_cikolatam 190 liraya yaptırdım 100 adet isimli güzel geldi 30 TL de kargo verdim
Ays19Ays Cubukmakarna aa melodi efsane gerçekten gerekirse o şekilde de bakılabilir en azından kalitesi belli 😍
Ays19Ays 1Gunes evet riske atmaya hiç gerek yok belki bazı arkadaşlarımıza iyi gitmiş olabilir tesadüfi ama herkes memnun kalmamış o yüzden bende daha bilindik bi yerden alırım
Edafmo Ays19Ays trendyoldan bunnyball satıcısından yaptıracağım ben 100 tane çikolata 220₺ araştırdığımda en uygun orası geldi