1prensannesiiiii aysenur-y1 rica ederim bende bir ay boyunca çektim hastalık bir yandan öksürük daha fazla bir yandan ne yaptıysam geçmedi antibiyotik şurup falanda kullandım artık kendiliğinden geçmesini bekliyim dedim yavaş yavaş geçiyor gibi
aysenur-y1 1prensannesiiiii antibiyotik kaç haftalıkken kullandınız galiba ben de artık doktora gideceğim ve kullanacağım ilaç
aysenur-y1 Mhtpflz canım her şeyi denedim ballı limonlu su ballı ılık süt ıhlamur ayva çayı ılık su pekmez her şey ama geçmiyor
inci28 aysenur-y1 aysenur-y1 ben 1 ay önce 30 haftalıkken yaşadım o sorunu perebron diye bir şurup verdi doktor o ve parolla atlattım çok şükür doktoruna sorup o şurubu kullanabilirsin
1prensannesiiiii aysenur-y1 24-25 arası kullandım canım ama öksürüğe etki etmiyo boğaz ağrın iltihabın varsa iyi geliyo
1prensannesiiiii aysenur-y1 14. Haftamdayken de yine boğazım iltihaplanmisti yine kullanmıştım mecbur antibiyotik
Mrsyesil94 aysenur-y1 ben de 24 haftalık hamileyim aynı hastalıktan muzdaribim dikkat edin öksürüğe cevirmesin karnınız çok zorlanıyor doğal pastil alabilirsin demişti doktorum bana ballı limonlu aldım çok iyi geldi
MGTTe Haftadayım 1 haftadır kafamı kaldıramıyorum yattım daha bugün serum taktı dr antibiyotik verdi suyumda 5 7 cm dedi iyi olsaydın suni sancıyla doğumu başlatırdım dedi bakalım çarşamba nasıl olucam su kac cm de ona göre hareket edicez dua edin kızlar
Mrsyesil94 aysenur-y1 bana olmadı bebeklerin suyu onları koruyormus ben de aşırı öksürüyorum karnım acıyo artık çok geçmiş olsun 😢
inci28 Şuan 34/4 haftamdayım boğazım çok acıyor baş ağrım geçmiyor üstüne birde tansiyon sorunum çıktı ne yapıcağımı bende bilmiyorum