pamukprensesss mysweetbabyy ben 75 lik yükleme yapmıştım 144 çıkmıştı 1. Saat tokluk doktor sorun yok ama sen yine de beslenmene dikkat et demişti
elifcicek_07 Benimde 135 çıktı ama yükleme yaptırmak için değil acilden farklı bir problem için gittiğimizde kan tahlili bakmışlardı yemek yiyip gitmiştim ama kız yüksek dedi sizin paylaşım da denk geldi tam. Bende bekliyim
1melekannesiii Açlık ve tokluk şekeri sınırı aynı olmaz kızlar tokluk en fazla 140 açlık 100 olmalı en fazla hemşire olarak söyleyeyim 135fazla dahiliye tarafından takip edilmesi gerekiyor
1melekannesiii mysweetbabyy 120 değerlendiriliyor yükseklik olarak, en en fazla 140olabilir kontrol altına alınmalı
mysweetbabyy 1melekannesiii ya zaten beslenmeme dikkat eden birisiyim bugun patates yedim boyle oldu artık daha sıkı beslen8cem
mysweetbabyy 1melekannesiii altta yatan bir sebep yok daha önce gebelik onceside defalarca insulin açlık tokluk bakildi önceki 2 gebeligimde şeker yükleme yapıldı gayet normal geldi değerler aile de de kimse de şeker yok en azından anne baba ve onların anne babasinda şaşırdım bende ayrıca günlerdir takip ediyorum ilk defa bu değer oldu
1melekannesiii mysweetbabyy Takip et bütün şeker hastaları hastalığını tek seferde öğreniyor zaten🤷🏼♀️