Emine_erol Orda dogumunu yapmış olan varmı normal yada sezeryan nasil davranıyorlar süreç nasıl işliyor
Aselinannesi31 Emine_erol hangi hastanede doğum yapmayı dusunuyorsunuz benim arkadaşım abdulkadir yukselde sezeryan olmuştu memnun kalmıştı
Burcu_asf Emine_erol yengem doğum yaptı orda bnde orayı düşünüyorum 😊 özellerin fiyatı malûm vermem o kadar para
Burcu_asf Emine_erol Suriyeli olanlara sert davranıyor demişti yengem memnun yani iki çocuğunu da orda doğum yaptı bugün de kuzenimin eşi orda sezeryan oldu daha soramadım ama ona nasıl geçti diye 🥰
Aselinannesi31 Emine_erol canm valla orayi hic onermiyolar kadın doğum hastanesi orask ve cok pis diyorlar ve genel olarak suriyeli dolu
Balkizin_annesi23 Burcu_asf Emine_erol ben 38 olacagim henüz dogum yapmadım iki defadır oraya gidiyorum büyük ihtimalle orda dogum yapacağım doktor sekreter nst de ki hemşireler bana çok samimi geldi kimse kimseyi terslemiyo tek sıkıntısı çok fazla suriyeli hasta var
Emine_erol Burcu_asf orası derken Cengiz Gökçek mi…… evet bize 6500 fiyat verdiler yapamicam galiba çok korkuyorum devletten de eşim doğuma diye ayırdığımız paraya kaynanama kömür almış sabahtan ağlamaktan içim çıktı 😔😔
Emine_erol Burcu_asf 2 gün sonra 35 haftalık olucaz özeldeki doktorum Şubat’ın 2.haftasi demişti devlette kaç haftalıkken yapıyorlar sezeryani acaba
Balkizin_annesi23 Burcu_asf azîz batı bütün sorulara cevap veriyor sohbet ediyor gayet hoşuma gitti benim
Burcu_asf Balkizin_annesi23 alttan muayene yapıyor mu peki hemşire yada doktor randevu aldım haftaya 36+3 oluyor gittiğimde bakar mı nst yada açılmaya
Balkizin_annesi23 Emine_erol sezeryan mecburi olmadigi sürece yapmiyolar devlette benim bebeğim baş geliş poźisyonda normali bekletiyorlar
Emine_erol Aselinannesi31 pislik konusu önemli değilde doktorlari ilgilileri nasıl o önemli benim için çok korkuyorm işte sezeryani nasıl yapıyolar uyuşturma işi sonta işlem sonrası fln bunlar kafamdaki soru ağlamaktan içim çıktı