gokcemom16 Kızlar bu hastanede sezeryan doğum yapanınız var mı? Bahar hanıma gidiyorum. 18 inci haftadayım. Detaylı ultrason için sonomer 950 ultra medya 1400 dedi bu bilgi’de burda kalsın :)
Busel gokcemom16 sonomara gittim memnunda kaldım en uygun fiyat suan orası ben 700tl vermiştim zam yapacaklarini soylemislerdi yapmislar ama doktor çok kibar ve ilgili
Anonim01 gokcemom16 eğer dışardan o hastanede doğum yapacaksan daha uygun. Bize 22 bin söylediler fiyat arkadaşıma 12 bin
Snowel gokcemom16 ben sompo sigorta yaptırmıştım 15600 tl ye spinal sezeryan olarak, muayene ücreti 15 tl tahlilllerin %20 sini onlar karşılıyor, normal doğum 13000 tl ydi, ben ne olacağı belli olmaz diye spinal yaptırdım.
gokcemom16 Misketlimonum bende öyle yaptım sonomarı seçtim bi kaç kişi daha buradan memnuniyet yazısı yazmıştı umarım sonuçlarda güzel gelir
Aecer gokcemom16 gittiniz mi sonomara memnun kaldınız mı merak ettim ? Bahar Hanım mı yönlendirdi sizi bu iki fiyat yazdığınız yere peki?
gokcemom16 Snowel bende kasım ayında yaptırdım 15.800 spinal sezeryan seçmiştim ilk kızım sezeryandı buda sezeryan olacağı için zaten kasım ayında 550 ydi sanırım şuan muayane ücreti 700 lerde her türlü Karlı olduk gibime geliyor
hayalcim Bende sonpo japan sigorta yaptırdım yeni 21000 spinal fiyat verdiler. Doğum yaptınız mı peki ek ücret çıkıyor mu hastane doğum süreci nasıldı?
gokcemom16 Aecer merhaba bu cuma günü randevum evet bahar hanım yazdı bir yer 950 diğeri 1500 lerde fiyat çıkardı bende uygun olanı tercih ettim başka bir yer aramadım hiç
Aecer gokcemom16 ben de sonomer yorumları iyi diye düşünüyordum ama doktor da ona yönlendiriyorsa süper hem de uygunmuş, benim de doktorum bahar hanım :)
Arnavut1616 Ben muayenehaneye gidiyorum medicanada doktoruma vereceğim ücrette dahil 13 bin tl ye doğum yapacağım mart ayında
elif233233 gokcemom16 ben yaptım yapmaz olsaydım. Prof müzeyyen uyanikti doktorum . Şimdi acibademde yapacağım doğumumu o kadar pişmanım ki orada doğum yaptığım icin. Ayrıntılı ultrason içinde acibadem doc Dr Mehmet özgür Akkurt a gittim şimdi onda doğum yapacağım o kadar memnunum ki neden o zaman ona olmadm diye kızıyorum kendime
zeyneppp001 elif233233 acibadem de detayli fiyati ne kadardi peki? Ben de medicana ya gidiyorum suan neden memnun kalmamistiniz acaba