Minisanne12 Busra-hemsire hayırlı uğurlu olsun. Bebisinizile sağlıklı uzun ömürler olsun darısı başımıza 🥰
Busra-hemsire Minisanne12 çok teşekkür ederim Allah razı olsun, darısı sizlere nasip olsun sağlıkla inşallah 🌸😊
Mervim Mervecimmmm merhaba bende esenler medipole geçmeyi planlıyorum. Orada doktorunuz kim acaba? Arkadaşım Nur cansu yılmazı önerdi bana. Hastaneden memnun musunuz?
Mervim Pdrbahar ben özel muayeneye gidiyorum ama doktorun doğum ücreti çok fazla geldi geni zamlarla. O yüzden değiştirmek istiyorum
Busra-hemsire seyda9333 inanın eksik gördüğüm hiçbişi olmadı, anlattığım gibi çok usta bir ekiple karşılaştım, her şey harikaydı :) Darısı size nasip olsun inşallah 😊 Bu arada ben 11. Katta yattım onu da ekleyeyim, oranın ekibi mükemmeldi..
Rumuz123456 Busra-hemsire öncelikle hayırlı olsun Rabbim size ve bebişinize sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin. Ben demnagihan hocaya gidiyorum çok mutlu oldum herşeyin güzel geçtiğini görünce ☺️ süslemeniz de çok güzel olmuş, o masa orda var mıydı siz mi götürdünüz acaba ? Bir de lohusa şerbeti getirdiler mi sadece size kadar mı ?
Busra-hemsire Rumuz123456 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, darısı size olsun inşallah 🤲 💗 Oraya monte o masa duvara ait diyebilirim yani, lohusa şerbeti de bir sürahi gördüğünüz kadar geldi :) @asiyerz
Yuncu1 Merveunal13 zorunlu değildir isteğe bağlı sezeyandır Bende esenler medipole gidiyorum orada zorunlu sezeryan 6300 isteğe bağlı 12900 TL ☺️ Bu arada doktora göre de değişiyor fiyatlar
seyda9333 Yuncu1 bunlar guncel fiyatlar mi emin misiniz, Medipol megada baya bunlarin iki kati ucretleri. O yuzden sordum
Betty34 Busra-hemsire Benimde Epilespi geçmişim var 2019′da ilacı tamamen bıraktım. Bahçelievler Medipol’de doğum yapacağım. Epilepsi geçmişim olmasına rağmen nöbet olmadığından normal doğuma uygunsun dediler, son 15 günüm kaldı inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤🙏🏻🥰
Busra-hemsire Betty34 ne güzel, çok sevindim adınıza inşallah bende ilacı bıraktığım zaman ssvd belki nasip olur.. Rabbim herkese şifa versin 🤲 Siz de inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰🌸🌸
asiyerz Pdrbahar burcu hocaya gitmenizi tavsiye etmem ben 2 sefer acil durumumla ilgili gittim ve tecrübesi yeterli gelmedi bana ve asık suratlıydı. Duygu Işıl genceri önerebilirim. Duygu Hanım çok güler yüzlü ve tecrübeli bir doktor
asiyerz Busra-hemsire ben de Medipol bağcılarda doğum yapacağım inşallah. Masa süslemenizi siz mi yaptınız? Orda odalarda yarım tezgah şeklinde bir alan var orayı mı süslediniz?
Saziye58 Pdrbahar tavsiye etmem gelinimiz şikayetçi oldu insan Ems hastasi hiç ilgilenmedi diğer doktora geçti çok memnun oldu
Tugbayildiz21 AyseSydm bende Esenler medipole gidiyorum. Doktorum Emine Zeynep Yilmaz. Arkadaş tavsiyesiyle gittim çok memnunum tavsiye ederim her kontrolden mutlu güler yüzle çıkıyorsunuz
Mugeliya Pdrbahar ben elif hocaya gidiyorum arkdsimin tavsiyesiyle basladim elif hocaya iyikide burdada eski calisan bi hemsire dr onerisi sormuslar elif hocayi tavsiye etti tecrubesiyle
Pdrbahar Mugeliya Teşekkür ederim siz kaç haftalık oldunuz ve Elif hocanın muaneye ücreti ne ocaktan sonra gittiniz mi
Cnby65 Bağcılar da oturuyorum 18 haftalık bebeğim peritoloji doktoru önerisi istiyorum randevu alamıyorum özelller çok pahalı devlette yapan var mı