Hfdkmn cerenilekuzusu ultrasonda fark cikabiliyor keseyi 4+2 de görmüstük ama benimde aslinda adete göre 4+6 idi. Bizim randevumuza daha var sali günü insallah gidecegiz 🤲🏻🤲🏻 insallah hayirlisiyla duyariz hepimiz
ikimelekannesi___ Bebekdonen23 anaaam böyle sizin gibileri görünce ne ara doğacak büyücek diyorum sonra yanımdaki miniklere bakıyorum zaman su misali bacılar her anın tadını çıkarın
Minnos45_ mommyily 4+6 da keseyi gördük 2 hafta sonrası için kalp atışını duymak için randevu verdi doktorum
cansualtikulac Kızlar bende tam 6 haftalığım şükür dün kesemizi gördük ❤️ açık kahve akıntısı olan var mı?
Ruhsuz cansualtikulac ben de 7+2 de kalp atışını duyduğum an da kahve lekelenme başladı doktor bir dıkontı görünmüyor dedi ama düşük önleyici hap verdi
Sedosko mommyily Novamomy yalnız degilsin☺️ Carsamba günü 6+2 olacagız kontrole gidecegim ama tedirginimmm
mommyily Sedosko biz gittik kızlar çok şükür keseyi bebişimizi kalp atışını duyduk inşallah sizde hayırlısıyla duyar görürsünüz 🤲🏻❤️
EsraDabakzkal Selammm 🌸 6+0 de kese net göründü. Ama 5+3 le uyumluydu. Şuan 7+3 haftaya kalp atışı için gideceğim am tedirginim bende hep bi korku var ya boşsa diye. Nasıl aşacağız bunu.
Seyma_erkan27 Biz 7+6 gittik doktora doktor ultrasonda kalp atışını duymadı aşağı büyük ultrasona gönderdi biraz korktum öyle olunca, aşağı indim çok şükür kese değil bebeğimi gördüm kalp atışını duyduk. şuan 8+1 iz😍 inşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız 🤲
nergizbaran01 Bebekdonen23 6+6 suan yarın 7 haftalık geçen hafta gittim kese çok net gözüktü yarın da kalp atışları için gidicem
Novamomy mommyily kaç haftalık olmuştunuz 🙈ben gidince duymamazsam diye hala çok korkuyorum ama haftaya gidecm bakalım
mommyily Novamomy açıkçası ben 6+1 diye hesaplamıştım giderken yani en azından keseyi görürüz bebeği kalp atışını duymazsak da bekleriz demiştik ama bebişimiz 7+4 müş kesesini bebişi kalp atışını duyduk şükür 🤲🏻❤️ hiç strese girmeyin ben hep iyi düşünerek gittim birde 8 haftaya kadar normalmiş bazıları duymayabiliyor yada bebek görünmeyebiliyor tereddüt etmeyin 🌸 hayırlısıyla mutlu haberlerle gelirsiniz inşallah