Gm1709 Mustafayigitvebeytugannesi merhaba cinsiyetinize 19. Haftada erkek demişler yanılma oldu mu acaba aynı sizin gibiyim şuan doktor kesin dedi ama nedense benim içim hep kızdan yana
Mustafayigitvebeytugannesi Gm1709 hayır ya nerde o günler yanılma olmadı bende çok bekledim ama hala erkek daha her gittiğimde de erkek mi daha diye soruyorum artık doktor pipisini gösteriyor en başta bebeğin. Yani üçüncü oğluş geliyor benim 😅
Gm1709 Mustafayigitvebeytugannesi rabbim sağlıklı doğmak nasip etsin Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin şuan umudum yok oldu 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Gm1709 Amin inşallah 🤲🌺 olsun daha 19 haftadasin umudunu kaybetme ben bile 29 haftalık oldum hala bekliyorum bir umut 😂😂 sanırım doğana kdar inanamicam erkek olduğuna 😅
kbra19 Mustafayigitvebeytugannesi 35 haftalık erkekten kız olmuş forumda gördüm daha yeni 😀 Allah ol derse olur
Banubebek1 Ebruskaaa hmyrmt bizde 12+ 4 te erkeğe benzetti dün öğrendik ki süpriz ve şok oldu kız dedi doktorumuz 16 +2 yiz baştan erkek gibi deyince onu benimsedim hala şokundayım tabi zaten bitane oğlumuz var inşalla kızdır diyoruz Deişmez herhalde artık sağlıkla gelsinler hepsi 😊😊
hmyrmt Banubebek1 21+2 de detaylı ultrasona girdim ve yine kız dendi banada ilk erkek dedikleri için hala inanamıyorum 🥰🌸🌸
kbra19 Mustafayigitvebeytugannesi benimde 3. Kız geliyor ☺️ Rabbim hepimize hayırlısını veriyor öyle düşünelim gönül isterdi ama olmadı 😀
kbra19 Mustafayigitvebeytugannesi Bana çok uzak geliyor 4. 😀 Allah sana nasip etsin inşallah bir kız evlat ben 3 kızla yeter Eve sığamaycağız 😀