Happy52 Banada 12 de erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi birgün sonra başka doktora gittim bazı nedenlerden o kesin kız dedi 😅 19 da tekrar gittim kız dedi en son detaylıda erkek çıktı şuan 32 deyim erkek
hmyrmt Happy52 nasıl böyle oluyor anlamıyorum neye inanacagimiza şaşırdık 🤦🏻♀️ hayırlısı olsun insallah sağlıkla gelsin 🫶🏻
Mkds Hernasipvaktineesirdir benim bir oğlum var kaşına gözüne kurban olurum tabi ilk çocukta hiç düşünmedim ama bunu kız istemiştim hayırlı sağlıklı olsun da artık 🤗
hmyrmt Aleyna3461 ben az önce tekrar geldim hastaneden 17 haftalık olduk doktorum ısrarla kız dedi 🌸💜
sevda_yldrm Narinvan evet özelde baktırdım bacak arasini gördümu bilmiyorum bana kız denildi ikincisinde kordonu vardi arada göremediler detaylı ultrasonda öğrenmiştim erkek oldugunu
hmyrmt Narinvan evet gördünüz mü? Çünkü ben erkek dediğindede bacak arasını görmemiştim ve bugün 17 haftalık gittik bacak arası gayet netti tekrar kız dedi
Kardelenakyz hmyrmt hiç bişey o kadar net olmuyor maalesef benim arkadaşıma erkek dediler düzenli kontrolüne gitti ama bi doğdu ki kız 😳🙈 çok şaşırmıştık ama sonuç olarak erkek dediler kız doğdu 😁