kitapkurdu AyFa1608 çok güzel güle güle kullanın 🥰 oğluma yapmadığım şeyleri kızıma yapsam mı acaba diye düşünürken sanki oğluma ihanet etmiş gibi geliyor ya. Sonra vazgeçiyorum 🥺
AyFa1608 kitapkurdu çok teşekkür ederim ♥️ her bebeğin nasibi farklı. İstiyorsan yap onunki de içinde kalmasın bence. Oğluna da yaşına göre falan daha değişik bişeyler yaparsjn 🥲
zeynepaylaipek AyFa1608 güzel günlerde kullanın ama dikkat edin bu zamanla asiniyor ve kopuyor ilk kızımda yapmıştım Allah’tan önümde koptu müdahale ettim direkt.
AyFa1608 zeynepaylaipek o aklıma geldi ya hep boncuk cıncık olunca 😅 evde vs kullanmam zaten gezmeye giderken falan kullanırım oralarda da hep göz önünde olur inşallah zaten🥲 teşekkür ederim uyarın için♥️
21MELOSSS21 AyFa1608 canım hangi siteden kaça yaptırdın bende isime karar verince yaptırmak istiyorum
EymeninAnnesi__ AyFa1608 aynen canım işin şakası tabi darısı sizlere olsun inşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰
Faness AyFa1608 eveeet nazar şeytan cin gibi şeylerden korusun diye.İlk düşüğümde hep korkunç rüyalar görüyordum.Şimdiki hamileliğimde hiç cevşenimi çıkarmıyorum ve hiç korkunç rüya görmüyorum.
AyFa1608 3babyannesy oyy maşallah canım çok tatlı olmuşlar 🥲 emziği bende gördüm baya heveslendim de hem bikaç emzik var tutup tutmayacağını bilmiyorum 200 civarıydı almak istemedim 😅 tutarsa yaptırcam ama inşallah emzik bayılıyorum bunlara
3babyannesy AyFa1608 teyzem hediye yaptırdı 190a bu seti tutmazsa hatıra kalır dedi emzik çeşit çeşit aldım hangisini tutarsa ucuna onu kullanırım bakalmda