-Dyg- Atatürk Araştırmada özel muayene için randevu alınabiliyor mu yoksa gidip sıra alıp vezneye para ödedikten sonra muayene sırasını mı beklemek gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi il dışından gideceğimde ?
Tubayo -Dyg- bazı Prof lar özel hastane anlaşmalı gittiğinizde bulamayabilirsiniz o nedenle önceden telefonla randevu muhakkak alın
-Dyg- Gizem2325 hayır henüz olmadım ama araştırdığım kadarıyla birgün önceden arayıp hocanın olup olmadığını sormak gerekiyor sonra sıra alıp vezneye ücret yatırıp muayene bekleniyormuş
Aslaninannesi01 Gizem2325 bn kendisine tedavi için gitmiştim benim eşimin spermleri aşırı düşüktü onu bile farketmedi ben söyleyince AA evet falan dedi ilk muayenemde memnun kalmıştım ama sonrakilerde pişman oldum ama gebeyseniz gebe takibi nasıldır bilmiyorum
-Dyg- Gizem2325 bende detaylı organ taraması için karstan gideceğim giden arkadaşlarım memnun kalmışlardı gittikten sonra memnuywtini paylaşırmısın acaba ?
Gizem2325 Aslaninannesi01 gebe takibi için gideceğim Buhara’ya gidiyordum maalesef ki umduğumu bulamadım sayelerinde hastaneye yatışım yapıldı bu doktora da yakın arkadaşım gitti çok memnundu umarım bende memnun kalırım
pediatrihemsiresi -Dyg- bir arkadaşımızın takibini ragıp atakan bey yapıyordu kötü şeyler söyledi bebek hakkında başka doktora da gittiler dedikleri çıktı
Gizem2325 -Dyg- kesinlikle sıra bulamadım sabah 7 de gittim sıra için ismini yazıp bekliyorsun doktor çok yoğun bugün deyip almadılar bidaha gideceğimi zannetmiyorum ihsan beyin özel polikliniği var detaylı için oraya gideceğim
Tubayo pediatrihemsiresi benim detaylı ultrasonu Atakan bey yaptı hiç konuşmadı selamımızı dahi almadı baktı sekretere yazdırdı o kadar