betulpolat Arkadaşlar merhaba kaç haftalıksınız hamilelik nasıl gidiyor ikili tesleri yaptıranınız varmı aranızda 27 ocakta 12 haftalık oluyoruz cinsiyet tahmini ve ikili test yapalım demişti doktor. . Sizde durumlar ne 😊
Sena00 betulpolat yarın gece 11+0 haftalık oluyor bulantı falan çok iyice bıraktım kendimi okadar kafam karışık ki az önce başka posta 10 haftalık olacaz yazmışım 😂 uygulamaya bir bakiyorum 11 haftalık olacak ikinci gebeliğim herşey yolunda Şubat da kontrolümüz var bakalım hayırlısı 🤗
Love13 betulpolat bizim de 10+2 şu anda ve henüz doktor kontrolü 12.haftada o yüzden doktorla hiç konuşmadık ikili test falan ama herkes ikili falan yaptırmadan fetal dna yaptırıyor gördüğüm kadarıyla bende mi öyle yapsam diye düşünüyorum 🙈
aysenur-y1 betulpolat şu an 10+4 olduk. Ben de 27sinde 12 haftalık olacağım inşallah 🤗 28 ocaktada ikili teste gideceğiz. Muhtemelen sat sizinle aynı :) Doktor cinsiyet için 14-15 gibi belli olur dedi. Kasık ağrım oluyor ara ara mide bulantım çok olmasa da biraz var. Bir de hastayım geniz akıntısı boğaz ağrısı mevcut inşallah geçer 🙏
Gule_123_123 betulpolat bende bugün 11+2 haftalığım 27 ocakta ikili tarama testine gireceğim 12+5 olucaz o gün çok geç değil heralde 🙄
Kalbiimde2can Bizde 23ünde 12 haftalik oluyoruz ve o günde ikili taramamiz var bakalim insallah cinsiyetle ilgili bisey diyebilir 🙈
betulpolat Kalbiimde2can tahmin yapabiliyor doktorlar tahmin yaparız demişti bana inşallah ikili taramalarımızda temiz çıkar sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza😊
ebrusngl Kalbiimde2can Bende 21 inde 12 haftalık olucam inşallah 2 gün var aramızda belirti olarak ne yaşıyorsunuz peki ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum mide bulantım hafifledi kasık batmalarım önceden çok olurdu şimdi onlarda çok azaldı bi göğüs hassasiyetim var birde arada baş ağrısı sizde durumlar ne
Kalbiimde2can ebrusngl Mide bulantisi eskisi kadar cok olmasada hala var kokulara karsi baya hassasim.. diger türlü kasik batmasi bendede azaldi arada bende unutuyorum hamile oldugumu 🤣
ebrusngl Kalbiimde2can o zaman yanlız değilmişim çünkü artık korkmaya başlamıştım acaba bendemi bi gariplik var diye normal bir durum galiba bu haftalarda inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız evlatlarımızı 🤲😊
Kalbiimde2can ebrusngl Endise etme canim ben ilk hamileligimde hic bisey hissetmiyorum hic bisey yasamiyordum ne bulanti ne kasik batmasi hic hamile gibi degildim bu sefer yine bunlari yasadim 🤣 Amin insallah canim🤲🏻❤
Ozdmr27 5 subatta 12 haftalık oluyoruz bizde ilk oglumda yaptırmamıştim bunda da yaptırmak istemiyorum ikili testi