Faziletttt 4 haftamiz kaldı tam gün olarak belli değil ama artık zaman geçsin istiyorum uyuyamıyorum üstüne bir de grip oldum mide bulantısıda var 😭😭😭
kizannesii sefikaDeveci 18 günüm kaldı ama artık gelsin istiyorum bel agrılarım kasık agrılarım fazlasıyla arttı çok agırlaştım herşeyim kısıtlndı bian önce kavuşalm inşallah.ama hala kanala girmedi ve suyum sınırda🤦🏻♀️
sefikaDeveci kizannesii hayırlı zamanda gelir inşalla h canım gününü tamamlarsa kız için de erkek için de iyi su sıkıntım yok benim çok şükür aksine çok fazla diyor en baştan beri suyuma salı gideceğim bende sancı bekliyorum
YagizAsyaMom Son 78 günümüz 8 ile 12 ocak arası diyor doktor hala kesin bir günümüz yok merak ediyorum normal mi sezeryan mı olacak haftaya salı muaynem iz var doktora soracağım bunları herkesin herşeyi belli biz hala muallak🤣🤣
sefikaDeveci YagizAsyaMom son 2 hafta kala bana normal dedi canım doktorum çok iyi benim daha günün çokmuş şimdiden söylemesi doğru olmaz zaten gün yaklaştıkça acilmalardan sancidan belli oluyor