Cemos06 Evinamin031120 bu arada catı muayenesinden sonra her hafta acımaya bakıyorlarmı? Biz carsamba gittik ilk çatı muayenemi oldum haftayada pazar günü gidicem gene bakar mı
Zeynep_Asellll Cemos06 Cuma günü kontrolüm var canım büyük ihtimalle o zaman yapacak doktor banada çatı muayenesi benimde bir bilgim yok henüz
Evinamin031120 Cemos06 canım benim bebek kanala girdiği için doktorum mecburen baktı yoksa çatı muayenesi yapmayacaktı muhtemelen yarın gidince de bakar önceden açılma gördügü için
Tugcelb Cemos06 günümüz aynı:) benimde bir beliryim yok geçen hafta kontrolde açıkşık feşan yoktu, henüz kanalda da değilmiş sadece başı kanala yakınmış. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz, aniden mi belirtisiz gelir bizimki😂
Zeynep_Asellll Tugcelb Benim kızda öyle bir türlü yolu bulamıyor. Yardımcı olmaya çalışıyorum düzenli spor yapmaya da başladım ama yok😅
Tugcelb Zeynep_Asellll hahaha evet ya bende bazen diyorum kızım ordan değil aşağıdan çıkacaksın yanlış yeri ittirme diye😂😂 bu zamanki bebekleri biraz garip sanırım
Aselsmoms Zeynep_Asellll 37+0 bekliyoruz bizde oğluşumuzu🐣💙🤲 hepimiz sağlıcakla Alalım kucaklarımıza canım inşaAllah 🤲💙
Zeynep_Asellll Aselsmoms Âmin canım benim. Zaman nasıl geçecek dedik, çok şükür sonuna kadar geldik. Allah sağlık versin, hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah🐣🌸
Zeynep_Asellll Sevgi2023 Maaşallah canım kız mı erkek mi bebişin. Pek gelesi yok yerini seviyor gibi👼
Zeynep_Asellll mommytobe_ En güzel zamanlar. Bütüün hisleri aynı anda yaşadığımız dönem. Sağlıkla gelsin bebeğin canım👼
Zeynep_Asellll girl_boy_annesi Hepimiz diyoruz ya gelmiyor bebekler öyle böyle diye. Bence susalım😅 Kıyamam canım senin bebeğin iyi yer etmiş gelesi yok gibi duruyor.😂
HappyEnd-88 Zeynep_Asellll inşallah hayırla kucağınıza alırsınız canım sen ve senin gibi bebişlerini yakın zamanda bekleyenler🌹🤲☺️ Biz de bugün itibariyle 33+3 olduk daha zamanımız var bakalım hayırlısı ile 🌹
Zeynep_Asellll HappyEnd-88 Hayırlısı canım🌸 Çok çok dikkat et kendine. Allah sağlık versin, önce sana sonra bebeğine. Zamanında bi avazda kurtul inşallah🥰
Tugcelb Zeynep_Asellll zaten o kaburgama dayadığı nefes aldırmayan poposunu iyice ısırıcam bir çıksında😂😂
Aselsmoms Zeynep_Asellll ayy valla ben zaman nasıl geçti anlamadım canım su gibi🥺 çok şükür geldik sonlara sağlıkla kucağımıza gelsinler inşaAllah 🤲😍💙