Birazxhayaici user4834 evet stres var biraz eminim korkulacak birşey yok ama ister istemez oluyor bide grip olmusum halsizlik vs 😏
Fevehan Ada9y son 57 ama bence daha az var 🥰 Rabbimiz kolaylaştırsın doğumunu bir avazda doğur canım 🤲🏻🌸 sende bize dua et Doğum anında yapılan dualar kabul olur 🥰
Rumuz123456 Ada9y benim de ugulamada 9 gün gözüküyor ama 38+5teyim normal doğum olduğu için belli değil 🤷🏼♀️ kanalda bile değil henüz
KeremikoBayky Ada9y benimde son 10. Bir gün araylaymışız. Ben normal doğum bekliyorum herkes için hayırlısı olsun
Ogretmenanneyim AslanKader eğer son güne kadar gelmezse doktorunuzla görüştünüz mu ne zaman suni sancı vermeyi düşünüyor
AslanKader @Ogretmenanneyim hayır konuşmadım suni sancı için haftalık muayene oluyorum hiçbirşey söylemedi
AslanKader @Ogretmenanneyim 5 saat önce Nişan geldi fakat sancı yok bakalım suyum gelirse yada sancılarım çoğalırsa acile gidicem
Caglaonrrr Ada9y son 10 gun uygulamaya gorede son adet tarihime gorede son 10 bkalm nezamn gelicek.Allahim hepimizin bebislerini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah🤲🤲🤲🤲🤲