Ada9y Kızlar çok heyecanlıyım, stres yapıyorum miğde bulantılarım ağrılarım başladı. Allah nasip ederse sezeryan olacağım 26 sında ☺️💕 Kızlar dua edin bana..
Mom-babyyy Ada9y son 18 hanımefendi ne zaman gelmeyi tercih ederse artık o zaman gelecek bekliyoruz 😂🥰
ayla__ AhseninAnnesii gece mide yanmalarim oluyor sabaha kadar yatamıyorum uykusuzum 1 haftadır 36 haftalık iken çatı muayenesi oldum herşey iyi yolunda dedi doktor sabaha tekrar çatı muayenesi olucam sancılarım oluyor hareket edince geçiyor bebeğin hareketleri can yakıcı olmaya başladı
AhseninAnnesii ayla__ bende de mide yanmasi vardi. Bebek dondukten sonra kesildi. Teyzemde diyo ki karnin düşmüş, oyle olunca dogum yaklasirmis ya. Dedim insallh
Ayseelaa Benim de 26 Ocak 🥺sabah 7 de hastane de olacağız tahlillerim yapıldı sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun insaAllah ikimize ve tüm hamislere 🧸💕
Ada9y Ayseelaa Aynı saatte bile doğurabiliri z Bacım Rabbim kolay doğumlar versin İnşAllah 🥹 Benimde sabah 8 de yatışım. 9 da alacaklar Allahım nasip ederse 🤎🤍