Ezgiparlak 39+2 olduk prensesle gelesi yok hala.İlk hamileliğimde nişanım geldi bunda tık yok.İki hafta boyunca yalancı sancım oldu şimdi oda azaldı yok denecek kadar kasılmam oluyor sadece sancım oluyorda hissetmiyor muyum acaba 1-2 cm açıklık olduğu söylendi sadece Salı kontrolüm var bakalım neler olucak 🥹
Evinamin031120 Ezgiparlak 38+0 dam merhaba aynı şeyleri harfi harfine yaşadım ama gelen giden yok ciddem neden doguraöıypruz 😂
Ogretmenanneyim Ezgiparlak 39+1 den 🤦♀️ aynı dedigini gibi 2 hafta önce falan daha cok sancim vardı şu an neredeyse yok gibi
TansuTalay Ezgiparlak of bnde de durum aynı 38+3 deyiz sancı geçen bi yokladı acıklık olmadıgı icin geri gönderdiler gün icinde sürekli hareketliyim bugün arabayı falan yıkadım gecen koltukların yerini değiştirdim falan tık yok bel ağrısından baska bişe olmuyor 😃
Dilara556 Ezgiparlak bende 39+3 deyim 1 cm açıklık var dedi birgün sancı var birgün yok son 4 gün kaldı 40 haftalık olmaya . Bugün bel ağrım var ama ne nişan ne su gelmesi hiçbiri yok anlamadım gitti 😂
Ezgiparlak Dilara556 napıcaz anacım yürüdüm merdiven in çık yaptım çömeldim kalktım roman oynadım ama yokkkk 😀😀
stella15 Sizlerde de pelvis kemiği ağrısı var mı, alt tarafımdaki kemikler çok ağrıyo neden acaba? Bende 39+3 ama tık yok 😏
Ezgiparlak stella15 ayyy olmaz mııııı 😀 ama oda bi oluyor bi kayboluyor bi yürüyemiyorum bi bakıyorum hiç ağrı yok koştum koşucam 😀
Minikoveannesi 39+5 yok anam yok🙄 bugün hep sancımvardı ne düzene girdi ne şiddetlendi. Yarın kontrol var inşallah açıklık vardır da gelir 😅
Dilara556 Ezgiparlak benimde yapmadığım şey kalmadı pilates topunda egzersiz ,squat ,sıcak suya oturma ,yürüyüş ,merdiven in çık 😂adaçayı diyorlar yarın onu da deniycem artık doğuralım ya
cansu2555 Ben de 38 +4 oldum 1 2 cm açıklık var ama beklemedeyiz. Zaman geçtikte korkuları da artıyor insanın 🥺
Hamideersin Ezgiparlak 38+2 olduk bizde yarın kontrolümüz var benimde gelen giden yok ilk oğlum 38+1 de doğmuştu ikinci oğlum nazlancak heralde biraz
Aselecrin Bende 39+1 oldum hala gelen giden yok sadece sancısı var 😂 ilk hamileliğim merakla bekliyorum nasıl neler olacak diye sağlıkla alalım bebişlerimizi🌸
Ezgiparlak Dilara556 heyyy maşallah doğurmam lazım mış yani artık 😀😀😀 hadi inşallah ada çayı işe yara geçen burda gördüm dediler rezene çayı koştum aldım ama fayda etmedi 😀