beyzzsenturkk Fatmaaaaakrturk kendim yapmayı düsündüm ama aynı fiyata geliyordu nerdeyse bende vazgectim henüz icime sinen bir model bulamadım bende bekleyeyim burda
Ecem95 Fatmaaaaakrturk instagram mimoza_designn’den yaptırdım çift isimli 450 tl ödedim siparişten 28-30 gün içerisin de elime ulaştı şık ve sade göz atabilirsiniz isterseniz 🤗
Sbahcivanlarr Fatmaaaaakrturk benim hep hayalimdi kendim yapmak. Onu da arkadaşlar sayesinde gerçekleştirdim 🤗
Fatmaaaaakrturk beyzzsenturkk aynı fiyata geliyor elifsareeebutik sayfana bakabilirsin güzel modeller var
Fatmaaaaakrturk Evet maliyetler yüksek olduğu için aynı fiyata geliyor elifsareeebutik sayfasına bakabilirsin güzel modeller var
1Gunes Sbahcivanlarr bende bu model düşünüyorum ty 36 lira isimli ahşap yeşil dallar kullanacağım inşallah
Summerwine Fatmaaaaakrturk ben de arayistayim ama makrome olanlar çok içime sindi büyük ihtimal ondan sipariş vericem
Sevvl Nlnr_anne Fatmaaaaakrturk kozlar sol üst köşede 3 çizgili sekmeden mutlu resıme girip istediğiniz resmî secıp çıkan linki buraya yapıştırın 💙