2prensesannesiiii Deletedmom_51 21 haftalık olduk 🥰 hareketleri dışardan belli artık bazen izliyorum dün babamızlada yakaladık izledik💓🥰 bazen diyorum sen daha dün susam tohumuydun büyüdü hareket ediyor şimdi minnoş kızım🙏🏻🥲🌺
seyma9188 Deletedmom_51 Ben daha düne kadar doğacağı günü sayıyordum.Şuan oğluşumla aşk yaşıyoruz 14 günlük olduk bile 😍🤭
Z_B_A2019 Deletedmom_51 Hemde o kadar çok çabuk geçti ki cuma günü doğumum var fakat şu 4 gün hiç geçmeyecek gibi geliyor 😍😍
Arzum_87 Z_B_A2019 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿 Nasıl olacak doğum? Özelde mi ?
Prenses_im47 Deletedmom_51 aynen öyle canım abbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın İnşallah ☺️😘
Ceren41 bizimde 45 gün kaldı zaman nasıl da geciveriyor insan anlamıyor sayili gün cabuk geçer derler o misal 🤭
Bade0022 MadameHappy34 valla banada hiç zaman geçmiyor au gibi geçti diyenlere bakıyorum bende mi problem diyorum 😂
bademli_puding Bade0022 bütün günüm de toğun geçiyor ama zaman daha hızlı geçsin istiyorum ki bebeğimin hareketlerini daha net hissediyim 😅
melekk_yldrm Deletedmom_51 o kadar hakkısınız ki bir de ben serklajlıyım günler geçer mi diye düşünürken yarın 37 oluyorum çok şükür
mucizem___ Deletedmom_51 hayır ya gelmiyor sanki bana zaman gecmiyor 18+4 üm cinsiyetini bilmiyorum karnım büyümedi hareket hissetmiyorum sanki birşey ler yolunda gitmiyor gibi hissediyorum ara sıra midem bulanıyor vajina agrım cok fazla akıntım cok fazla
Arzum_87 Deletedmom_51 Hemde çok çabuk geçiyor. Şuan 100 gün kaldı ama evde yaptığım test günü dün gibi 🤷🏼♀️🤭🤭