Deletedmom_51 Ya şöyle geriye bakıyorum da diyorum ki hangi ara Geçti zaman 😍🤰🏼 Size de öyle geliyor mu güzel anneler 🤗🌺
poyrazin_annesi28 Deletedmom_51 En başlarda geçmek bilmiyordu ama şimdi su gibi geçmiş diyorum yarısına geldim 😇
Gamzebaby Deletedmom_51 evet yaaa daha dün kız kardeşimin hamileligini öğrendim aşırı sevindim hemen ardından 4 ay arayla ben hamile kaldım kız kardeşim doğum yaptı bebişi büyüdü bile benim doğuma 50 gün kaldı ne ara geçti zamannn gerçekten çok çabuk geciyo 🙄🙄
Hamideersin Deletedmom_51 20 dakika sonra son 12 gün kalmış olucak nasipse ama 40ı bile gözüm kesmiyor burda 41 42 kedi görüyorum korkuyorum açıkçası
Eldgrn Deletedmom_51 başları hiç geçmedi geç döllenmeydi benim o sebeple geriye dönük başladım saymaya belki bundan geçmedi ikinci üç aylık dönemde çok hızlı geçti şurda 40 Lara kadar hızlı geçiyordu 37 gün kaldı geçiyor anam neredeeee yavaşladı iyice vakit
Deletedmom_51 poyrazin_annesi28 benim başlarda da hemen geçti gibi 😂 ama dönüp bakıyorum harbiden neler yapmışım neler 😍
Deletedmom_51 Gamzebaby benim de 30 gün var ama 20 gün diye sayıyorum çünkü sezeryan olacağım Allah nasip ederse 😍 hayırlı doğumlarımız olsun🤲🏻🌺
Deletedmom_51 Eldgrn bana valla jet hızıyla geçiyor gibi geliyor 😂 çalışıyordum bu hafta izne ayrıldım işten Acaba ondan mı hızlı geçti bilemedim ki 😂
Prenses_im47 Deletedmom_51 hemde nasıl eşime diyorum doğurmicam kızımızı çok alıştım karnında olmasına hareketlerine oda yeter kız doğurda biraz bizde oynayalım diyor 🤭kıyamam benden daha çok sabırsız bu konuda🥰
Deletedmom_51 Prenses_im47 valla benim eşimde öyle 😍 inşallah gelsin miniklerimiz sağlıkla dünyaya da babaları da sevsin😂😍 şimdi hareketlerini yakaladıkça mutlu oluyor ama diyorum beni anlayamazsın😂 harika bi duygu🌺
Deletedmom_51 MadameHappy34 kaç haftada bir çağırıyor canım ben üç haftada bir gidiyordum şimdi iki haftaya düştü😍
Bade0022 MadameHappy34 valla banada hiç zaman geçmiyor au gibi geçti diyenlere bakıyorum bende mi problem diyorum 😂
Prenses_im47 Deletedmom_51 aynen öyle canım abbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın İnşallah ☺️😘
MadameHappy34 Deletedmom_51 6-7 hafta da bir gidiyorum..:) son randevumuz 2 ocakta bir daha ki 20 Şubat 🖤
minnakbebem Deletedmom_51 hayır geçmiyor bir an önce evladımı kucağıma alacağım zamanı bekliyorum 🥰🤲🏻🤲🏻
Aaaysee Deletedmom_51 valla şu zaman su gibi geçti diyenlere çok özeniyorum hfjdkdkd bi bana geçmedi bu zaman ya her haftasını her gününü yaşadım resmen dakika dakika 🥺🥴