-MucizeMelegiim- Hsee 35 +5 💙 resmen durdu zaman 🙈 Oglusuma kavuşmak için gün sayıyorum 😬 ama geçmiyor..
Hsee Hilaynur kuzum normal galiba o ya bendede oluyor ara sıra adet sancısı gibi gaz cıkarında bi rahatlık hissi oluyor :)
Hilaynur Hsee of evet ya ama karın agrısı gibi oluyo sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorm gaz çıkarıp geliyorm şu haftalar hızlı geçse bari
ayseuarslan Hsee çok teşekkür ederim içiyorum panadol c vitamini falan da içiyorum. Başka da ilaç icemiyoruz malesef :(
Rukiye24 Hsee karnın düşüp düşmediğini nasıl anlarız birde belirtileriniz neler 36+4 üm newbabyno2 Hamideersin Fundayakut Aasel34 Zeynep1954 Hsee ayseuarslan Hilaynur ###
Zeynep1954 Rukiye24 37.haftamda gittiğimde henüz bebek kanala inmemiş bugün kadar bence daha inmedi kanala henuz karnımda değişiklik yok bende bekliyorum
ayseuarslan Rukiye24 Araştırdığım kadarıyla sanırım göğüs altında boşluk hissediliyor ve yumuşuyor ve nefes alış verislerde bir rahatlama gibi bir şey oluyormuş. Yani aşağı indiği için göğüse baskı yapmiyor bebek.
kuzeymomsss Rukiye24 karın düşmesi diye birşey yoktur bunlara inanmayın 😊 oğlum 35 haftalıkken kanaldaydı 37de doğum yaptım hiçte karnım düşmemişti sanki top gibi duruyordu
Elmir-2525 Hamideersin bende 38+ 12 den sonra 2 okıcsl5 cuma gunune sezeryan tarihı aldık. Korku endişe heyecan hepsi bir arada dualarınız beklerim hanim kardeşlerim. Sag salim kucağımıza alalım. Rabbım meleklerini yardımcı olarak göndersin o gun bizlere.
Hamideersin Elmir-2525 amin inşallah rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah bakalım bizimde yarın randevu var doktor ne dicek merak ediyorum açıkçası rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin