Sedafirat Zeynepemre zoruma gidende eşimin bunu görmemesi daha çok üstüme gelmesi hic birgün arkamda durmuyor sonra da beni suçluyor sen benim arkdamda değilsin şöyle boyle
dilarasrbst Sedafirat Rabbim yardimcin olsun canim her yazdigini okuyorum acayip sinir oldum Allahindan bulsun. Valla ben eeenn bastan tavrimi koydum resmiyiz boyle olsaymis fena kapisirdik herhalde. ben lafimi esirgemem. bir kac kere esim annesinin yaninda oyle degisti , senin yaninda degisiyor valla dedim o gundur bu gundur cok gelmez
Sedafirat dilarasrbst keske bende basta öyle yapsaydım simdi çok pişmanım esim bile arkamda değil yalniz başıma kaldım
Denzbus Hamile olan sensin canimm Onun seni alttan almasi lazim , sana destek olmasi lazimm.. bu surecte nerde mutluysan orda.kal annenin yaninda mi.mutlusun orda.kal tatlim.. senin ve bebeginin sagligi ve huzuru daha onemli ..
Gokmak Denzbus Prenses_annesi randevu aldığınız doktor mu çatı muanesi yapıyor. Yoksa. Başka odaya mı yönlendiriyorlar orda ebeler mı yapıyor??
gbza Sedafirat evet hep biz suçluyuz kimseye gidemiyorum kimse bana gelemiyorum ben hep evi temizleyim yemek yapayım ütü yapayım çamaşır yıkayım evlilik bu çünkü onlar için köle gibi hissediyorum kendimi artık bıktım
Sedafirat gbza bende öyleyim canım aynaya bakıyorum kendimi çok gereksiz bi insan gibi hissediyorum sadece yemek yiyen is yapan beyni olmayan oolsad a illa etrafa gore sekil almak zorunda kalan boş gereksiz Allah in unuttuğu bir kul gibiymisim geliyor
dilarasrbst Sedafirat Valla yavrum ben hataliysam bana bagirir esim o hataliysa ona. burda hersey esine kaliyor. cok sık gitmem cok gelmezler hatta hic gelmezler. canimi sıkan cumleleri hareketleri oldugunda kesinlikle yuzune bakmiyorum konusmuyorum ondan sonra o olsun mutsuz banane
gbza Sedafirat allah böyle düşündürenleri ıslah etsin tez zamanda yuvam yıkılınca kına yakarlar artık
gbza Sedafirat bişey aşermeye bile korkuyordum artık kaynanam aman o sağlıklı değil yeme o dokunur yeme e napim canım istemiş sen ne karışıyorsun ki
gbza Bende öyle yapamadım laf soksa bile şakaya vurdum güldüm ondan böyle oldular baştan koydaydım tavrımı böyle olmazdı ama benim yapımda böyle kimseye kötü bişey diyemiyorum o kötü dese bile ben kırmıyorum şakaya alıyorum en kızdığım huyum bu zaten kavgacı çirkef biri olmak isterdim ağzının payını vereyim herkese ama yapı meselesi öyle olamıyorum
Sedafirat gbza öyle hep alttan alan alçak gönüllü olan benim bazı kaynanalara bakıyorum gelinlerinin gölgesinden bile korkuyorlar annemde kaynana ama abimle yengem kavga etse annem abimi dövmekten beter ediyor yengeme hic kıymaz gelince is yaptırmaz benimle nasılsa onunla öyle bana ne alsa ona da aliyor aman gelin olduğunu bilmesin diye
gbza Sedafirat oğluyla annesini görüştürmeyen gelinler var bunlara öyle gelin lazımmış biz onlara emanetiz sonuçta ailemizden ayrıldık geldik onlara hizmet ediyoruz canlarını taşıyoruz ama onlar daha çok yükleniyorlar
gbza Sedafirat aynı kaynanam bide benim yüzüme söyledi senle olmasaydı bi hafta sonra başka kızla söz yapıcaktım diye insan gelinine bunu dermi ben sana nasıl yakın olayım ki
Sedafirat gbza ben aserince eşime diyo alma avucunu yalasın geçer snki bizim zamanimizda asermek mi vardı diyo aserince umduğum bu olsun deyip avucumu yalacakmisim
Sedafirat gbza ohoo bana o kızları gösteriyor yanimda kızları övüyor bana yapamadıkları eşyaları ona yapacakmış
Sedafirat gbza tabi ki bbiz artik onların namusları olduk bizlere kızları gibi davranması lazim sayıp ssevsinki ççevreside beni kabul etsinler
gbza Sedafirat kaynanalar değişmez bundan sonra ama inşallah eşlerimiz düzelir biraz susturur annesini
Sedafirat gbza inşaallah da ben bu evden çıkmadıkça burdan uzaklasmadikca esim hic düzelmez eminim varı yoku ailesi doğum gününde kendine ceket aldım daha hic ggiymedi dun kardeşine verdi cokdusunceli kocam kardeşi daha önemli oysa evlendigimzde yemin ederim ben 3 valiz kıyafet getirdim kendimle oda sadece 1 gömlek 1 pantalon iç çamaşırı ve çorapla geldi hepsini kardeşlerine vermiş hhergun yıkıyordum utuluyordum giyordu sonra annemden para istedim gittim kendine paltoya kadar aldım yetmedi üstüne hic bbbiseyi beğenmedi tonlarca llafsoyledi
dilarasrbst gbza Sedafirat Allah yardimciniz olsuunn icim acidi resmen 😞 Ama unutmayin kii evladinizdan baskasi degerli degil onlari dusunun.. Yuzunuz gulsun insallah en kisa zamandaaa