Sebla55 Sedafirat ah canım yaa bıze dök içini ne zaman daralırsan yakın olsak yanına gelıp sarılasım geldı sana 😕
Ahmetasafmommms gbza ona buna bakiyorm bebek icin ne gerek var emzik alalim dedim 30 liralik emzik mi olur eczanede 5 lira dio bisi gosteriyorum bakmiyo bile bende agladm
gbza Sedafirat canım benim sendr çağar anneni yanına yada kardeşin gelsin yalnız kaldıkça daha çok kafana takarsın üzme kendini herşey olacağına varır napalım allah kocalarımıza merhamet versin
Sedafirat gbza amin inşaallah kardeşim geldi korktu benden abla gözlerin kıpkırmızı* olmuş ne oldu sana rengin sapsarı bende hamilelikten dedim nedeyim
EdaMinaKele Sedafirat ne diyim yani eşin sonucta ama suan o kadar şey yazasım war ki yazamam yani allaha havale et dua et
gbza Sedafirat kıyamam ya içine atma ama kardeşinle annenle paylaş ben ilk zamanlar hiç bişey anlatmAzdım anneme ama artık dayanamıyorum anlatıyorum valla sende dök içini atma içine
Sedafirat EdaMinaKele öyle yapıyorum bende hic düşünmüyor bu kız tek hamile aklına bile gelmiyorum ki
Sedafirat gbza ben esim gibi değilim olamiyorum iste herşeye ailemi sokmuyorum çünkü bizde artik bi aileyiz sindirebilse içine
gbza Sedafirat işte bende ona kızıyorum ya ben nasıl ailemi 2. Plana koydum onlarında öyle yapması lazım artık onun ailesi ben ve çocuğu ama bi türlü anlamıyorlar ne zamn anlarlar bilemem
Sedafirat Filiz16 ona gore saka oysa evde hic boyle değil sen kıpırdama ben herşeyi yaparım diyo aşağı inince 360 derce değişiyor
Filiz16 Sedafirat alllah ıslah etsin canım lohusalıkta bol dua ettt hatta simdıden başla Allah sabır versın