dilarasrbst gbza valla inan ne diyecegimi bilmiyorum sinirden basima agri girdi. Bi an once yuzunuz gulsunnn dualarimdasinizz
Sedafirat Ahmetasafmommms ben dün geceden beri ağlıyorum 2 kutu peçete bitrdim beyefendinin umdu bile değil ancak önemli olan ailesi demiyork i ben ne yapıyorum ben bu kadınla yaşıyorum herseyimi çeken bu bense annem diye oluyorum oysa kaynanamgil isini gorduyorlar sonra yukarı gönderiyorlar
Sedafirat dilarasrbst insan demeye bin şahit lazim etrafa da derler ki seda bizim kızımız biz ayırt etmiyoruz aahcnim a
dilarasrbst gbza Amiin insallah canimm. fesat kem gozlu insanlardan uzak tutsun Rabbim bizleri firsat vermesin onlaraa
gbza Ahmetasafmommms evet güzel olurdu aslında insan kendini dinleyen birini arıyor herkese de herşey anlatılmıyor ki
Ahmetasafmommms gbza zaten ailesine anlatsan hayatta inanmaz benim kayinvalidem oglum sen ne istersen yapiyo dio En onemlisi huzur olmayinca olmuyo
gbza Ahmetasafmommms ayyy ona bişey söylenirmi kız 😂 Desem böyle böyle yaptı diye sende gidiverseydin 2 dakka yorulmuştur o der hep oğlu haklı hep
Sedafirat gbza inşaallah Allah im aksam kocalarımız akşam eve geldiğinde pişman olsunlar yaptıklarına su saçma sapan tavırlarından vazgeçsinler Allah bebeklerimizin yüzü hurmetine kocalarımıza akil fikir versin amin