Deletedmom_116 1oguzannesi Yetmezlik değilde Genislemem var doğuştan gelen Bı aralar çok etkisi olmuştu bana karşı ama daha çocukken O zaman ilk öğrendim Sonra çok şükür çabuk yorulmma dışında bibsorunum yok ve doktor şuan doğum için bişey söylemedi galiba sorun yok Bı dontor öyle demisti
1oguzannesi Merveclnk genel anestezi düşünüyorum valla , en iyi ihtimalle sakinleştirici isterim bilmiyorum doktor karar verir hangi anestezi daha iyi olursa . Panik olmamak elde değil ki 😬
Merveclnk 1oguzannesi hahah ben de rahatmışım gibi konuşuyorum da yumurta kapıya dayanınca gebercem korkudan bakma ben de aynen böyle isterim kesin 😊
1oguzannesi 2prens2prenses aynı şey sanırım yani kalp kapağı kan kaçırıyor açıklık ve yetmezlik de deniliyor , doktorla henüz doğum açısından konuşmadım son aylarda konuşuruz sanırım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
1oguzannesi baby3_ kalp kapak yetmezliği mi ? Evet çoğu kişide oluyomuş fark ettirmiyo zaten fazla kendini çabuk yorulma dışında şikayete neden olmayan bir durummus
1oguzannesi Summerwine ay bilemiyorum inşallah benimde ilerlemez normal doğum yapabilirim tabi hakkımızda hayırlısı olsun
2cocukluhayatamerhaba 1oguzannesi bende de kalp kapakçığında çökme var canım kardiyoloji takibi yaptım 6 ayda bir.Şuan 37 haftalığım sezaryen olucam 10 gün sonra kardiyoloji istediğin şekilde doğurabilirsin dedi en son kontrolde sorun görmedi
Tugceatabey bende de mitral kapak yetmezliği var en düşük seviyede en son kardiyoloji baş hekime gittim istediğin şekilde doğurursun dedi tabi son zamanlara doğru tekrar kontroller olacağım değişmez ise şuan bu şekilde