1oguzannesi Kalp kapak yetmezliğim var ciddi değil şimdilik , böyle olup doğum yapan varmı acaba, çok strese girdim sezeryan mi iyi olur normal mi bilemedim daha 8 haftalık hamileyim ama psikolojik olarak yoruldum şimdiden
Nurr_22_22 1oguzannesi canım annemde de kapak yetmezliği var beni dogururken sezeryan yapmış doktor çok şükür bir sıkıntısı olmadı hiç içini ferah tür doktorun aksi bisey olsa söylerdi zaten
Merveclnk 1oguzannesi bende var sezaryen düşünüyorum ne olur ne olmaz zor olsun ama tehlikeli olmasın yani bundan yanayım.
Summerwine 1oguzannesi bende de mitral kapak kalınlaşması teşhisi konulmuştu,kan kaciriyordu ama 1.derece ara ara carpintim çok oluyordu kardiyoloji doktorum bir sıkıntı görmedi normal doğum için şükür şu an 31+1 olduk son haftalarda tekrar bir kontrol olucam
Baby56ge Allah yardimcin olsun bir sorun olsa doktorun söylerdi doğuma iznin olmasa bile sezeryanla bebeyini kucağina alirsin inşAllah hamileliyin keyfine bak
1oguzannesi Baby56ge ciddi derecede değil dediler ama ister istemez kafaya takıyorum oğlumu 10 ay önce normal doğum ile getirdim dünyaya . Bunda ne olacak bilmiyorum, daha yeni öğrendim bu rahatsızlığı.
1oguzannesi Nurr_22_22 evet en kötü ihtimalle sezeryan olunuyo bende sezeryandan korkuyorum panik atak sorunum var çünkü normal doğum yaptım 10 ay önce, sancı çekerken insanın aklına korku panik gelmiyo bilmiyorum bunda nasıl olur
1oguzannesi Merveclnk tabiki risksiz doğum istiyorum bende zaten sezeryan sonrası korkutmuyor beni ağrı vs sadece sezeryan anında naparim onu düşünüyorum, panik atak sorunum var çünkü tansiyon ölçerlerken bile panik olup strese giriyorum sezeryan bilmiyorum deliriyorum düşündükçe.
Merveclnk 1oguzannesi sakinleştirici yapıyorlarmış o durumda genel anestezi düşündünüz mü ya da epidural, spinal düşünürseniz sakinleştirici isteyin ben öyle yapicam galiba ben de panik olabilirim çünkü.
1oguzannesi Summerwine ay bilemiyorum inşallah benimde ilerlemez normal doğum yapabilirim tabi hakkımızda hayırlısı olsun
1oguzannesi baby3_ kalp kapak yetmezliği mi ? Evet çoğu kişide oluyomuş fark ettirmiyo zaten fazla kendini çabuk yorulma dışında şikayete neden olmayan bir durummus
2prens2prenses 1oguzannesi kapak yetmezliği değil ama kalp kapakciginda açıklık ve sarkma var bende aynı zamanda ritim bozukluğu doktorum normal doğumun beni zorluycagini sezeryan olmam gerektiğini söyledi
1oguzannesi 2prens2prenses aynı şey sanırım yani kalp kapağı kan kaçırıyor açıklık ve yetmezlik de deniliyor , doktorla henüz doğum açısından konuşmadım son aylarda konuşuruz sanırım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
1oguzannesi Zeynep_61_70 ben 2 yıl önce covid geçirdim , ondan sonra başladı rahatsızlığım çarpıntı ile başladı sonra kalpte tekleme hissi oldu kaç doktor normal bişey yok desede emindim bişey olduguna 2 merdive zor cikiyordum çabuk yoruluyordum kansızlık da var ona bağlı da artıyor tabi . Ama en çok rahatsız olduğum da kalpte tekleme hissi.
1oguzannesi Merveclnk genel anestezi düşünüyorum valla , en iyi ihtimalle sakinleştirici isterim bilmiyorum doktor karar verir hangi anestezi daha iyi olursa . Panik olmamak elde değil ki 😬
Tubayo 1oguzannesi gem kayınvalidem hem de görümcem ileri derece de kalp kapakçığı hastası ikisinde de birsürü çocuk var hepsi de normal doğum. Hiç canınızı sıkmayın güzel düşünün